Τετάρτη, 25 Απρίλιος 2018 18:21

Με 10 δρομείς ο ΣΔΥΜ στον 3° Δρόμο Γεμάτο Ιστορία «Υπόγεια πόλη» στη Σπάρτη

Γράφτηκε από τον
Με 10 δρομείς ο ΣΔΥΜ στον 3° Δρόμο Γεμάτο Ιστορία «Υπόγεια πόλη» στη Σπάρτη

Κάτω από καλές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη την Κυριακή 22 Απριλίου ο 3ος Δρόμος Γεμάτος Ιστορία «Υπόγεια πόλη» που διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύλλογος “Σπαρτιατών Δρομέων” με τη συνεργασία του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης.

Οι δρομείς απόλαυσαν μία όχι και τόσο εύκολη διαδρομή, κάνοντας δύο φορές το γύρο της πόλης, ξεκινώντας και τερματίζοντας στην κεντρική πλατεία της πόλης διανύοντας 10 χιλιόμετρα.

Συνολικά υπήρξαν 133 επιτυχείς τερματισμοί, με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας να βραβεύεται από τους διοργανωτές ως ο πολυπληθέστερος σύλλογος καθώς έδωσε το παρόν με 10 δρομείς του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε τη καλύτερη διάκριση για το σύλλογο από τον Νίκο Τζαμουράνη, ο οποίος τερμάτισε στην 1η θέση στην κατηγορία του και την 5η θέση στη γενική κατάταξη, με χρόνο 43:46. Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής ήταν: Διονύσης Μπαρτζελιώτης, Βαγγέλης Σιδερέας, Σταύρος Ζούζουλας, Κώστας Σωφρονάς, Γιώργος Σπυρόπουλος, Γιώργος Μιχαλάκης, Κώστας Λούζης, Μαρία Βρανά και Μιχάλης Κομματάς.

Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει τα ανωτέρω μέλη του.