Κυριακή, 29 Απρίλιος 2018 15:41

Γεμάτος προκλήσεις ο Μάιος για την Ολυμπιάδα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Γεμάτος προκλήσεις είναι ο Μάιος για το τμήμα στίβου της Ολυμπιάδας, καθώς ο καλαματιανός σύλλογος από 1 έως 5 Μαΐου θα βρεθεί στη Νετάνια του Ισραήλ για τη μεγαλύτερη διοργάνωση παιδικών αγώνων στον κόσμο.

Αφορά παιδιά γεννημένα 2004 έως 2006 και από την Ολυμπιάδα θα συμμετάσχουν ο Βασίλης Τζανετάκης στα 600 μέτρα και η Ευγενία Διαμαντοπούλου στα 800 μέτρα. Αναμένεται να λάβουν μέρος πάνω από 8.000 αθλητές από όλο τον κόσμο.

Με την επιστροφή από το Ισραήλ στις 6 Μαΐου ο Βασίλης Τζανετάκης θα προσπαθήσει να πιάσει το όριο στον ακοντισμό για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων, στο φεστιβάλ ρίψεων που θα γίνει στην Τρίπολη.

Επίσης η Βασιλική Μπάρλα θα αγωνιστεί στη σφυροβολία προσπαθώντας να καταρρίψει το ατομικό της ρεκόρ, καθώς έχει πιάσει ήδη το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο Παναγιώτης Μαλαπάνης, που έχει ήδη πιάσει το όριο στη σφαίρα, θα προσπαθήσει να το κάνει και στο δίσκο, ενώ η Ζωή Ντουλαπτσή θα λάβει μέρος στον ακοντισμό.

Τέλος στις 6-7 Μαΐου στον Άγιο Κοσμά ρίχνεται στη μάχη του επτάθλου η Αθηνά Καργάκου προσπαθώντας να καταρρίψει το ατομικό της ρεκόρ και να πιάσει το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα..