Τρίτη, 08 Μάιος 2018 12:50

Την Κυριακή στη Μεσσήνη το 2ο τουρνουά πάλης Πελοποννήσου

Γράφτηκε από τον

Με 250 αθλητές από 14 σωματεία θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή στη Μεσσήνη το 2ο τουρνουά πάλης Πελοποννήσου (παιδικό και αναπτυξιακό), που συνδιοργανώνουν ο Αθλητικός Σύλλογος Μεσσηνίας Αριστόδημος, ο Δήμος Μεσσήνης, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η ΕΛ.ΟΠ.

Το Κλειστό γυμναστήριο της Μεσσήνης θα φιλοξενήσει λοιπόν τα ταλέντα της πάλης, ενώ στους αγώνες θα βρεθεί σύσσωμη η Ελληνική Ομοσπονδίας Πάλης μαζί με 5 διεθνής ολυμπιακής κατηγορίας διαιτητές.

Ο λόγος για τους Γιώργο Καράμπελα, Βασίλη Παγώνη, Χρήστο Σταύρου, Σάββα Κούζηλο και την Παυλίνα Γεωργίου.

Τα σωματεία που θα λάβουν μέρος είναι: Α.Σ.Μ. Αριστόδημος, Π.Σ. Τιτάν Πύργου, Α.Γ.Π.Σ. Σπάρτης, Α.Σ. Λεωνίδας Σπάρτης, Π.Ο.Π. Χαλκίδας, ΓΦΣ Παναιτωλικού, Γ.Σ. Κορωπίου, Α.Σ. Ηρακλής Ασπρόπυργου, ΔΑΣ Ζεφυρίου, Α.Π.Σ.Φ Περιστερίου “Ο Θησεύς”, Α.Σ. “Ο Αλμυρός”, Π.Α.Σ.Α.Σ., Δίας Αχαρνών, Λεωντίδες Ανω Λιοσίων.

Με το εν λόγω τουρνουά ο Αριστόδημος βοηθά στην ανάπτυξη της πάλης στο Νομό Μεσσηνίας, αλλά και στον αθλητικό τουρισμό, μιας και θα βρεθούν στη Μεσσήνη, δεκάδες προπονητές και γονείς.

Η έναρξη των αγώνων θα γίνει την Κυριακή στη μία το μεσημέρι, με την παράταξη των ομάδων και των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο. Και την είσοδο της φιλαρμονικής της Μεσσήνης για την ανάκρουση του εθνικού ύμνου με έπαρση της σημαίας από τις δύο διακριθέντες αθλήτριες του συλλόγου Γεωργία και Κατερίνα Κοντομανωλοπούλου. Τον όρκο του αθλητή θα απαγγείλει η πρώτη εγγεγραμμένη αθλήτρια του Αριστόδημου Ελεάνα Ανδριανοπούλου. Νωρίτερα στις 11 το πρωί θα γίνει η ιατρική εξέταση και η ζύγιση των αθλητών.

Στις 1.30 μ.μ. θα ξεκινήσουν οι αγώνες με τρεις αγώνες ταυτόχρονα (ένα ταπί μεγάλο και τρία μικρά)

Η δράση θα ολοκληρωθεί στις 8 το βράδυ και θα ακολουθήσουν οι απονομές. Θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα σε όλους τους αθλητές και κύπελλα σε όλους τους συλλόγους, διαιτητές, συνδιοργανωτές, αλλά και τιμητικές πλακέτες (δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα ποιοι θα βραβευτούν)

Να σημειωθεί ότι από την Ομοσπονδία Πάλης αναμένεται να παρευρεθούν ο πρόεδρος Δ. Τραμπάκουλας, ο πρώην αντιπρόεδρος ΕΛ.ΟΠ. Δ. Κολιτσόπουλος, ο πρώην πρόεδρος Κώστας Θάνος, ο γενικός γραμματέας της ΕΛ.ΟΠ. Ξενοφώντας Αθανασίου και το μέλος Μύρωνας Στεφανάκης.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ