Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 15:52

ΣΤΙΒΟΣ: Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Πονηρέας στο πανελλήνιο

Γράφτηκε από τον
ΣΤΙΒΟΣ: Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Πονηρέας στο πανελλήνιο

 

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000 μ., που έγινε την περασμένη Κυριακή στα Μέγαρα συμμετείχε ο Νίκος Πονηρέας.

Ο αθλητής μεγάλων αποστάσεων του Γ.Σ. Ακρίτα εκπροσώπησε επάξια τον καλαματιανό σύλλογο και κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο μόλις 18 χρονών μαθητής της Γ΄ Λυκείου

κατάφερε να σημειώσει ατομικό ρεκόρ, παρά τη δυνατή βροχή δείχνοντας πως είναι ένας αθλητής με λαμπρό μέλλον. Συγκεκριμένα, με επίδοση 34΄.34΄΄.16 κατετάγη 10ος στην κατηγορία των εφήβων (Κ20) και παράλληλα 15ος στην κατηγορία των νέων (Κ23) και 35ος στην κατηγορία ανδρών.

Η αξιολόγηση του εν λόγω αθλητή ήταν διπλή, καθώς βαθμολογήθηκε στην κατηγορία των εφήβων (Κ20) με τρεις βαθμούς, αλλά και στην κατηγορία των νέων (Κ23) με ένα βαθμό.

Ο προπονητής του Κωνσταντίνος Κουβαράς, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και πρώην πρωταθλητής στους δρόμους αντοχής και μέλος της Εθνικής Ομάδας, ο οποίος τον συνόδευσε σημείωσε για την αξιόλογη αυτή εμφάνισή του, ότι ήταν η πρώτη κούρσα του Πονηρέα. Τονίζοντας το γεγονός ότι αν και πρώτη φορά στην κατηγορία, στην ηλικία του ήταν τέταρτος. Αυτό που ξεχώρισε ιδιαίτερα ήταν η σωστή τακτική του κατά τη διάρκεια του αγώνα και κατά συνέπεια για την επόμενη χρονιά θα υπάρχουν τα εχέγγυα για υψηλότερους στόχους.Τον Πονηρέα συγχαίρει και ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ακρίτα Πέτρος Παπαδόπουλος,ο οποίος θα τιμήσει τον σεμνό αθλητή για την εξαιρετική παρουσία του με δώρο μια αθλητική τσάντα για να τον συνοδεύει στους αγώνες του (στίβο, τρίαθλο και Trail). Ο Ακρίτας με ανακοίνωσή του αναφέρει ακόμα ότι: “Συγχαρητήρια, επίσης αξίζουν και στους γονείς, που βλέπουν το παιδί τους-αθλητή να προσπαθεί, να κουράζεται, να χαίρεται και να διασκεδάζει. Θα είμαστε πάντα δίπλα τους”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ