Κυριακή, 20 Μάιος 2018 09:34

Αγώνας δρόμου στη Φοινικούντα

Γράφτηκε από τον
Αγώνας δρόμου στη Φοινικούντα

Αγώνας δρόμου, που περιλαμβάνει 10.000μ, 5.500μ, 1000μ και 100μ (τζούνιορ) θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή στις 10 το πρωί στη Φοινικούντα.

Οι αθλητές με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας, θα αγωνιστούν σε διαδρομές ανάμεσα στις βραβευμένες παραλίες της περιοχής, στον γραφικό οικισμό του χωριού και στους παραδοσιακούς ελαιώνες. Τον αγώνα διοργανώνουν ο πολιτιστικός σύλλογος Φοινικούντας σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλου- Νέστορος, αθλητικά σωματεία αλλά και εθελοντές.

Πρόκειται για συλλογική προσπάθεια, με στόχο την προβολή του τόπου αλλά και την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος. Για την ασφαλή διεξαγωγή θα μεριμνήσει ο Δήμος Πύλου-Νέστορος. Θα χρησιμοποιηθούν 50 εθελοντές τόσο στους σταθμούς τροφοδοσίας, όσο και στην εκκίνηση/τερματισμό και η τοπική αστυνομία. Να σημειωθεί ότι όλοι οι δρομείς θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο, καθώς και t-shirt. Στην ψηφιακή προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμμετέχει και ο φορέας ψηφιακής προβολής «Στην ομορφιά που χάνεται» . Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.finikoundarun.gr .