Τετάρτη, 23 Μάιος 2018 15:19

Δύο αθλητές του Ευκλή στο “Spetsathlon 2018’’

Γράφτηκε από τον
Δύο αθλητές του Ευκλή στο “Spetsathlon 2018’’

 

Στο ‘’Spetsathlon 2018’’ αγωνίστηκαν οι αθλητές του Ευκλή Καλαμάτας Κωνσταντίνος Κρανιώτης και Απόστολος Λαμπρόπουλος.

Ο αγώνας έγινε για 6η συνεχή χρονιά στο νησί των Σπετσών από τις 11 έως 13 Μαΐου 2018 και οι καλαματιανοί αθλητές τερμάτισαν σε πολύ καλές θέσεις στις ηλικιακές τους κατηγορίες. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος δυναμικό ‘’παρών’’ έδωσαν κορυφαίοι πρωταθλητές τριάθλου, κολύμβησης, τρεξίματος και ποδηλασίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η απόσταση sprint του αγώνα στην οποία έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν οι αθλητές, που εκπροσώπησαν το καλαματιανό Σωματείο ήταν: κολύμβηση 750 μ. – ποδηλασία 25 χλμ. – τρέξιμο 5 χλ.

Ο Κρανιώτης κατέλαβε την 4η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία 30 – 34 ετών, με συνολικό χρόνο 1 ώρα, 28 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα και την 21η στην Γενική κατάταξη.

Ο Λαμπρόπουλος τερμάτισε 16 ος στην ηλικιακή του κατηγορία 35 – 39 ετών, με συνολικό χρόνο 1 ώρα, 37 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα.

Ας σημειωθεί ότι στην απόσταση sprint συμμετείχαν συνολικά 189 άτομα, οπότε οι επιδόσεις των παραπάνω αθλητών ήταν εξαιρετικές.

Ο Κρανιώτης δήλωση για την διοργάνωση: “Ήταν ένας απαιτητικός αγώνας με μεγάλο ανταγωνισμό από διακεκριμένους αθλητές της Ελλάδας και του εξωτερικού, το σκέλος της ποδηλασίας χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή, διότι από την μια ήθελες να απολαύσεις την μαγευτική θέα, που σου χάριζε το νησί και από την άλλη η επικινδυνότητα της διαδρομής δεν σου έδινε αυτή την δυνατότητα”. Κλείνοντας, συνεχάρη τον συναθλητή του Απόστολο Λαμπρόπουλο για την επίδοσή του και ευχαρίστησε όλους όσους τους στήριξαν και ήταν μαζί τους στον αγώνα.