Πέμπτη, 24 Μαϊος 2018 14:41

KALAMATA RUNNING PROJECT: Δυναμικό παρών στον αγώνα δρόμου στη Φοινικούντα

Γράφτηκε από τον
KALAMATA RUNNING PROJECT: Δυναμικό παρών στον αγώνα δρόμου στη Φοινικούντα

Στον αγώνα δρόμου στη Φοινικούντα που έγινε για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή συμμετείχε ο σύλλογος Kalamata Running Project.

Το Foinikounta RUN 2018, στην ομώνυμη παραθαλάσσια πόλη, ήταν μια νέα ευχάριστη πρόκληση για τους αθλητές της ομάδας, που όχι μόνο την τίμησαν μαζικά, αλλά επέστρεψαν στην Καλαμάτα με βελτιωμένους ατομικούς χρόνους και σημαντικές διακρίσεις.

Με τη συμμετοχή 10 δρομέων στον αγώνα των 10χλμ και 13 δρομέων στα 5,5 χλμ το KRP, αναδείχτηκε με δύο πρωτιές που πέτυχαν ο Γαιβριήλ Μακρυδάκης στην πρώτη κατηγορία και ο Γιώργος Κανελλόπουλος στη δεύτερη, ενώ στο τρίτο σκαλί των 5,5 χλμ ανέβηκε ο Ιωάννης Καλογερόπουλος.

Στην κατηγορία των ανδρών 16-39 ετών (10χλμ) ξεχώρισε ο Παναγιώτης Πανταζής που τερμάτισε τρίτος , ενώ σημαντικές ήταν και οι επιδόσεις των γυναικών με την Τζωρτζίνα Πουλή να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των γυναικών 40-49 ετών (10χλμ) και τη Δανάη Λαδά, η οποία τερμάτισε τρίτη ανάμεσα στις γυναίκες 16-39 ετών (10χλμ).

Μετά την επιτυχία της ομάδας, αθλητές και προπονητές συνέχισαν την εκδρομή τους στην πόλη, απολαμβάνοντας τη βόλτα τους με καφέ και φαγητό , αποδεικνύοντας έτσι πως το τρέξιμο και η διασκέδαση δεν απέχουν πολύ.