Παρασκευή, 25 Μάιος 2018 15:55

Ικανοποίηση στο Μεσσηνιακό για την ημερίδα στίβου

Γράφτηκε από τον
Ικανοποίηση στο Μεσσηνιακό για την ημερίδα στίβου

 

Ικανοποίηση υπάρχει στο Μεσσηνιακό για τη συμμετοχή στην τελευταία αναπτυξιακή ημερίδα στίβου του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018.

Η ημερίδα έγινε -όπως έχουμε γράψει- το περασμένο Σάββατο, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και συμμετείχαν 250 περίπου παιδιά, τα οποία ανήκουν στα τμήματα υποδομής του Μεσσηνιακού. Αρκετός ήταν και ο αριθμός των θεατών που παρακολούθησαν τους αγώνες από την κερκίδα.

Οι πολυάριθμοι αθλητές, ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία μαθητές του νηπιαγωγείου και των τάξεων του δημοτικού. Όλοι τους συμμετείχαν σε δρομικά, αλτικά, ριπτικά αγωνίσματα της επιλογής τους και παράλληλα ψυχαγωγήθηκαν στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Την παράσταση , όπως κάθε χρόνο, «έκλεψε» η καθιερωμένη πλέον σκυταλοδρομία των αθλητών και των γονέων τους. Επιπρόσθετα, χωρίς να παραβλέπεται το αγωνιστικό στοιχείο, πραγματοποιήθηκαν και εξαιρετικές επιδόσεις, γεγονός που αποδεικνύει το εξαιρετικό προπονητικό έργο που διενεργείται στις τάξεις του συλλόγου καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία του Κέντρου Νέων Καλαμάτας και των εθελοντών του, το οποίο συμμετείχε στην εκδήλωση με εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Η αναπτυξιακή ημερίδα έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: αναμνηστικά μετάλλια, διπλώματα, κεράσματα και άφθονο γέλιο.

Οι δραστηριότητες των «μικρών» δεν τελειώνουν στο σημείο αυτό, καθώς αναμένονται τόσο τα «Παπαφλέσσεια» όσο και ανάλογες αναπτυξιακές ημερίδες από συλλόγους ομόρων νομών.