Παρασκευή, 25 Μάιος 2018 17:28

ΑΙΟΛΟΣ: Oλα έτοιμα για το ιστιοπλοϊκό τριήμερο στη μνήμη του Γεωργίου Ανδρ. Καρέλια

Γράφτηκε από τον

 

Με τη συμμετοχή εννέα σκαφών αρχίζει αύριο Σάββατο το ιστιοπλοϊκό τριήμερο ανοιχτής θαλάσσης στο μεσσηνιακό κόλπο, που διοργανώνει για 19η συνεχή χρονιά ο Ν.Α.Σ. Καλαμάτας “Αίολος” για να τιμήσει την μνήμη του δωρητή του Γεωργίου Α. Καρέλια.

Το απόγευμα του Σαββάτου τα σκάφη θα καταπλεύσουν στην Κορώνη όπου και θα πραγματοποιηθεί απονομή των επάθλων του πρώτου σκέλους (Καλαμάτα - Κορώνη) σε εκδήλωση προσφορά του σούπερ μάρκετ “Σιψάς” στην Κορώνη.

Τα πληρώματα των σκαφών θα διανυκτερεύσουν στην Κορώνη. Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι τα σκάφη θα εκκινήσουν με προορισμό την Φοινικούντα ,όπου θα γίνει η απονομή του δεύτερου σκέλους. Στη συνέχεια τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν στην Φοινικούντα. Την Δευτέρα στις 11 το πρωί πρωί θα δοθεί εκκίνηση με προορισμό την Καλαμάτα. Η απονομή των επάθλων στους νικητές του τρίτου σκέλους και της γενικής βαθμολογίας, θα γίνει την Τετάρτη 30 Μαΐου στις 9 το βράδυ στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Μετά θα ακολουθήσει δεξίωση για τους συμμετέχοντες και τους καλεσμένους.