Σάββατο, 26 Μάιος 2018 12:58

ΑΙΟΛΟΣ: Ξεκινά το ιστιοπλοϊκό τριήμερο στη μνήμη του Γεωργίου Ανδρ. Καρέλια

Γράφτηκε από τον

 

Ιστιοπλοϊκό τριήμερο ανοιχτής θαλάσσης στο μεσσηνιακό κόλπο, διοργανώνει ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Καλαμάτας Αίολος, προκειμένου να τιμήσει την μνήμη του δωρητού του Γεωργίου Ανδρ. Καρέλια.

Το τριήμερο διεξάγεται για 19η χρονιά και θα συμμετάσχουν εννέα συνολικά σκάφη. Σήμερα θα γίνει η πρώτη ιστιοδρομία Καλαμάτα – Κορώνη ν.μ. 15 και η εκκίνηση θα δοθεί στη μία το μεσημέρι. Το απόγευμα στην Κορώνη θα πραγματοποιηθεί η απονομή των επάθλων του πρώτου σκέλους (Καλαμάτα - Κορώνη) σε εκδήλωση προσφορά του σούπερ μάρκετ “Σιψάς” στην Κορώνη.

Την Κυριακή θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι η δεύτερη ιστιοδρομία Κορώνη - Φοινικούντα ν.μ. 15. όπου θα γίνει η απονομή του δεύτερου σκέλους. Στη συνέχεια τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν στην Φοινικούντα. Τη Δευτέρα στις 11 το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση στην τρίτη ιστιοδρομία Φοινικούντα – Καλαμάτα ν.μ. 30. Η απονομή των επάθλων στους νικητές του τρίτου σκέλους και της γενικής βαθμολογίας, θα γίνει την Τετάρτη 30 Μαΐου στις 9 το βράδυ στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Μετά θα ακολουθήσει δεξίωση για τους συμμετέχοντες και τους καλεσμένους.