Πέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2013 19:45

Πίστα αναρρίχησης στο Αθλητικό Κέντρο «Αρις» στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

Γράφτηκε από τον

Την ολοκαίνουργια πίστα αναρρίχησης "Αρις Climbing Wall" στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο «Αρις» που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά απόλαυσαν το Σάββατο μικροί και μεγάλοι. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις παροχές του κέντρου, γνώρισαν το άθλημα της αναρρίχησης και οι πιο τολμηροί δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στην πίστα.


Τα χαμόγελα των μικρών παιδιών και το συνεχόμενο παιχνίδι απέδειξαν την ευχαρίστηση που προσφέρει η αναρρίχηση, όταν γίνεται σε ασφαλή πλαίσια από υπεύθυνους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές. Η αναρριχητική πίστα θα παρέχει ακαδημία αναρρίχησης για παιδιά από 5 ετών, από τον Ιανουάριο του 2014. Το παιδικό τμήμα αναρρίχησης έχει στόχο να μυήσει τους μικρούς φίλους στον μαγικό κόσμο αυτού του, όχι και τόσο συνηθισμένου, αθλήματος.
Τα προγράμματα απευθύνονται σε άτομα ηλικίας 16+ ετών, διαρκούν 6 μήνες και χωρίζονται σε 3 κύκλους μαθημάτων. Η πίστα θα είναι ανοιχτή συγκεκριμένες ώρες για το κοινό κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκέπτονται την πίστα είτε για προπόνηση, είτε για διασκέδαση και ψυχαγωγία, σε προσιτές τιμές.
Το "Αρις Climbing Wall" αποτελεί το τμήμα υπαίθριων δραστηριοτήτων του Αθλητικού και Πολιτιστικού κέντρου «Αρις» που στεγάζεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά. Οι παροχές της πίστας προσφέρονται υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του εκπαιδευτή Γιώργου Μάλαμα.
Για πληροφορίες: 6973-342282 Γιώργος Μάλαμας (υπεύθυνος εκπαιδευτής), 6940-450282 Τάσος Ψυχογυιόπουλος (υπεύθυνος Πολιτιστικού - Αθλητικού Κέντρου «Αρις»).