Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 17:16

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Με 10 αθλητές συμμετείχε στο 3ο Skiritida Run

Γράφτηκε από τον
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Με 10 αθλητές συμμετείχε στο 3ο Skiritida Run

 

Με 9 αθλητές και μία αθλήτρια έλαβε μέρος ο Αθλητικός Ομιλος Φιλιατρών στο 3ο Skiritida Run, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο εκπληκτικό τοπίο του Δάσους Σκιρίτιδας.

Απαντες τερμάτισαν επιτυχώς τόσο στα 10 χλμ, όσο και στον Ημιμαραθώνιο (21,1 χλμ), ο οποίος είχε ιδιαίτερη δυσκολία λόγω του μεγάλου υψομέτρου και των έντονων ανηφορικών και κατηφορικών κλίσεων.

Ο λόγος για τους Χρήστο Μπάρκα, Χρήστο Μητράκο, Παρασκευά Παπασταθόπουλο, Αδάμ Νικολόπουλο, Χαράλαμπο Γιούλη, Δημήτρη Βασιλόπουλο, Χαράλαμπο Ντούνο, Παύλο Καψιμάλη, Παναγιώτη Δημητρακόπουλο και τη Βασιλική Αλεξανδροπούλου. Το 3ο Skiritida Run είχε πολλές συμμετοχές και εκπλήξεις. Στο εκπληκτικό τοπίο του Δάσους Σκιρίτιδας δρομείς και επισκέπτες έζησαν το κορυφαίο αθλητικό - πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας που έχει στόχο να ακουστεί και πάλι σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά να ταξιδέψει και πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, το όνομα της Πελοποννήσου. Το Σάββατο η αρχή έγινε με τους αγώνες δρόμου (Ημιμαραθώνιος, 10 χλμ, 5 χλμ και 1 χλμ για παιδιά), ενώ η συνέχεια δόθηκε στο μαγευτικό θέατρο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Κολλινών. Μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων ακολούθησε μπάρμπεκιου για όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το Skiritida Run ολοκληρώθηκε με μια μοναδική συναυλία και γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.