Σάββατο, 09 Ιούνιος 2018 12:47

Την Τετάρτη έρχεται Καλαμάτα ο Γέρζυ Βέλτζ

Γράφτηκε από τον

 

Την Τετάρτη θα έρθει στην Καλαμάτα ο Πολωνός πρώην προπονητής του Μεσσηνιακού Γέρζυ Βέλτζ.

Οπως γράψαμε στο προχθεσινό φύλλο, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Μεσσηνιακού θα δώσει το παρών στην γιορτή για τα 130 χρόνια των “πράσινων” που θα γίνει το Σάββατο στο “Elite”.

Οπως μας ενημέρωσε ο Παναγιώτης Παπαμικρούλης, τον οποίο εκ παραδρομής στο προηγούμενο ρεπορτάζ αναφέραμε ως παλαίμαχο του Μεσσηνιακού και όχι ως παράγοντα που είναι το σωστό, ο Βέλτζ, θα έρθει με την σύζυγο του Ντανούτα και τον γιο του Γιάρεκ στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα όπου θα μείνει μέχρι την Κυριακή.

Ο Παναγιώτης Παπαμικρούλης, αφού... διευκρινίζει την σωστή ιδιότητα του, τονίζει την επιθυμία του Πολωνού τεχνικού να δώσει το παρών στην εκδήλωση και να θυμηθεί και αυτός τα παλιά:

“Αγαπητοί φίλοι, στο φύλλο (7-6-2018) έχετε την πληροφορία για την παρουσία του Πολωνού προπονητή Γέρζυ Βελτζ στην γιορτή για τα 130 χρόνια του Μεσσηνιακού ΓΣ.

Η αναφορά στο πρόσωπο μου σαν "παλαίμαχο παίκτη" είναι λανθασμένη, μιας και η ελάχιστη προσφορά μου στον σύλλογο ήταν έξω από τις γραμμές του γηπέδου! Εκείνα τα χρόνια το επίπεδο των επαρχιακών ομάδων ήταν χαμηλό σε σχέση με τις Αθηναικές (όχι λόγω ταλέντου, αλλά συνθηκών προετοιμασίας) άλλα όχι τόσο ώστε να παίζω και ... εγώ!

Όντως θα έχουμε την χαρά να είναι μαζί μας από Τετάρτη μέχρι Κυριακή ο Γέρζυ, μαζί με την σύζυγο του Ντανούτα και τον γιο του Γιάρεκ. Η επίσκεψη έγινε δυνατή χάρη στην σφοδρή επιθυμία του ίδιου, ώστε να αγνοήσει κάποια προβλήματα υγείας και την οικονομική προσφορά του δ.σ. του συλλόγου και της επιτροπής βόλει 1986-1989 (Μιχαλόπουλος, Μπουσούνης, Δημόπουλος, Τσικάλογλου, Μουρδουκούτας, Ριζάς, Παρασκευάς, Παπαμικρούλης)”.