Σάββατο, 16 Ιούνιος 2018 16:03

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Συμμετείχε σε σεμινάρια και αγώνες καράτε στο Λουτράκι

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Συμμετείχε σε σεμινάρια και αγώνες καράτε στο Λουτράκι

Σε διήμερο σεμινάριο αγωνιστικού καράτε στο Λουτράκι στο οποίο δίδαξε ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής Κριστόφ Πίνα συμμετείχε ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Καράτε.

Συγκεκριμένα, το σεμινάριο που έγινε την Πέμπτη και την Παρασκευή στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου “Γ. Γαλανόπουλος”, παρακολούθησαν οι προπονητές του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Καράτε Γιάννης και Βαγγέλης Μπούρας, καθώς και οι επίλεκτοι αθλητές του συλλόγου Νίκος Αδαμόπουλος, Νίκος Χρονάς και Αναστάσιος Χασανάκος. Στον χώρα που διεξάγεται το Summer Camp – All Styles θα γίνουν αυτή την Κυριακή και οι αγώνες καράτε όλων των ηλικιών και κατηγοριών. Σε αυτή τη διοργάνωση ο Παμμεσσηνιακός θα συμμετάσχει με 12 αθλητές και αθλήτριες που στοχεύουν να κατακτήσουν την κορυφή, αλλά κυρίως πολύτιμες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στη συνέχεια τους στη ζωή και στο άθλημα που αγαπούν. Προπονητές των αγώνων θα είναι οι Γιάννης και Βαγγέλης Μπούρας. Την αποστολή θα συνοδεύσει στο Λουτράκι ο πρόεδρος της διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για την Νότια Ελλάδα και Περιφερειακός εξεταστής μαύρων ζωνών και νταν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε Ευθύμιος Μπούρας. Ακόμα αναμένεται πλήθος κόσμου από συγγενείς και φίλους των αθλητών, που θα λάβουν μέρος στους αγώνες.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι: Ο Νίκος Αδαμόπουλος στα -75 κιλά. στους άνδρες. Ο Νίκος Χρονάς στα -61 κιλά. στους νέους άνδρες. Ο Αναστάσιος Χασανάκος στα -63 κιλά στους έφηβους. Ο Δημήτρης Λαπιώτης στα -35 κιλά. στους παίδες του 2007. Ο Κωνσταντίνος Σταθόπουλος στα +40 κιλά. στους παίδες του 2007. Ο Συμεών Σταθόπουλος στα +40 κιλά. στην κατηγορία των παίδων του 2007. Ο Αλέξανδρος Καραπατάς στα -30 κιλά. στην κατηγορία των παίδων του 2010. Ο Δημήτρης Σμυρνιός στα -25 κιλά. στην κατηγορία των παίδων του 2008. Ο Ηλίας Ηλιόπουλος στα +35 κιλά. στην κατηγορία των παίδων του 2010,. Ο Βαγγέλης Λαπιώτης στα -25 κιλά. στην κατηγορία των παίδων του 2011. Ο Δημήτρης Μέντζας στα -25 κιλά. στην κατηγορία των παίδων του 2010 και η Ελένη Σταυριανού στα -40 κιλά στις κορασίδες του 2006 .

Οι παραπάνω αθλητές θα πάρουν μέρος τόσο στο αγωνιστικό μέρος του κούμιτε, όσο και στο τεχνικό αγώνισμα του κάτα.