Σάββατο, 23 Ιούνιος 2018 15:47

Αύριο ο αγώνας δρόμου κατά των ναρκωτικών

Γράφτηκε από τον
Αύριο ο αγώνας δρόμου κατά των ναρκωτικών

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνει αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων (δύο στροφές των 2,5 χλμ) κατά των ναρκωτικών, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, του ΚΕΘΕΑ Κύτταρο - "Οξυγόνο"και του Δήμου Καλαμάτας.

Ο φετινός αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 7.30 μ.μ. στην Πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου θα γίνει και ο τερματισμός.

Το κόστος συμμετοχής είναι 3 ευρώ και τα έσοδα θα δοθούν στο ΚΕΘΕΑ - Κύτταρο - ¨"Οξυγόνο". Οι αθλητικές δραστηριότητες όμως με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου δεν σταματούν εδώ, καθώς το Σάββατο θα γίνει και τουρνουά ποδοσφαίρου.

Στο “Π. Μπαχράμης” οι αγώνες ποδοσφαίρου

Συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο θα διεξαχθεί στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης" τουρνουά ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, της 120 ΠΕΑ, του 9ου Συντάγματος Πεζικού, του ΚΕΘΕΑ και της Αστυνομίας. Ακόμα τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ. στην Κυπαρισσία, ομιλία για τις εξαρτήσεις. Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Δήμος Τριφυλίας, το ΚΕΠΕΠΨΥ, το ΚΕΘΕΑ και η Αστυνομία.