Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2018 17:34

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Τρία χρυσά στην Ιταλία ο Γιάννης Ηλιάδης

Γράφτηκε από τον
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Τρία χρυσά στην Ιταλία ο Γιάννης Ηλιάδης

Τρία χρυσά μετάλλια κατάφερε να κατακτήσει στη ρυθμική γυμναστική ο αθλητής από τα Φιλιατρά Γιάννης Ηλιάδης, σε διεθνείς αγώνες που έγιναν στις 22-24 Ιουνίου στην πόλη Λατίνα της Ιταλίας.

Μάλιστα οι νέες επιτυχίες ήρθαν μέσα σε διάστημα λίγο μεγαλύτερο του ενός μήνα από την κατάκτηση της 4ης θέσης στην Ισπανία, ωστόσο τώρα κατάφερε να βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου τρεις φορές, σε στεφάνι μπάλα και κορίνες, πετυχαίνοντας κάτι μοναδικά σπάνιο, αφού πέτυχε και την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Ο Μεσσήνιος αθλητής δήλωσε σχετικά: “Είναι μοναδικό συναίσθημα το να ακούγεται τρεις φορές στη σειρά ο Εθνικός μας Υμνος». Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ηλιάδης αγωνίστηκε με το εθνόσημο στο εξωτερικό για πρώτη φορά.

Επιπλέον, δήλωσε ότι πέρα από το αποτέλεσμα, ήταν μια μοναδική εμπειρία, αφού ένιωσε γι άλλη μια φορά την αγάπη του κόσμου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “είναι υπέροχο να σε κοιτάνε όταν προπονείσαι και να φωνάζουν για εσένα όταν αγωνίζεσαι”.

Όσο για τη συνέχεια, για 20 περίπου μέρες θα είναι εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των τραυματισμών του, αλλά αμέσως μετά θα συνεχίσει δυναμικά.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ