Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 14:03

Από 3 χρυσά Δούσης και Μπέκος στο πανελλήνιο στίβου βετεράνων!

Γράφτηκε από τον
Από 3 χρυσά Δούσης και Μπέκος στο πανελλήνιο στίβου βετεράνων!

Παναγιώτης Δούσης και Αναστάσιος Μπέκος εντυπωσίασαν σε ένα ακόμη πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου βετεράνων. Η φετινή διοργάνωση έγινε στην Αλεξανδρούπολη στις 23-24 Ιουνίου με τους δύο Μεσσήνιους αθλητές να σαρώνουν τα χρυσά μετάλλια.

Συγκεκριμένα κατέκτησαν από τρία χρυσά με τον Δούση να διατηρεί το αήττητο όχι μόνο στην διοργάνωση αλλά και στα Βαλκάνια για 21η χρονιά και τον Μπέκο για 12η χρονιά!

Στα 5 χιλιόμετρα βάδην μάλιστα ο Δούσης έφτασε κοντά στο να καταρρίψει το δικό του Βαλκανικό ρεκόρ, το οποίο κατέχει από το 2015. Χρυσά πήρε ακόμη στα 800 και 1500 μέτρα.

Ο Αναστάσιος Μπέκος, ο ταχύτερος άνθρωπος των Βαλκανίων στην κατηγορία του, πήρε τρία χρυσά μετάλλια στα 100, 200 και 400 μέτρα.

Οι δύο Μεσσήνιοι αθλητές φανέρωσαν για ακόμη φορά το αθλητικό του ταλέντο, την δύναμη της ψυχής και την πολύπλευρη κοινωνική τους προσφορά. Και οι δύο επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την διοργάνωση, σημειώνοντας ότι οι επιτυχίες τους οφείλονται στον προπονητή τους Γιώργο Σμυρλή ενώ ο Δούσης δεν ξέχασε και την σημαντική υποστήριξη που του παρέχει η “Διάπλαση”.

Ο καιρός ήταν σύμμαχος στις προσπάθειες των αθλητών σε ένα πολύ καλά οργανωμένο πρωτάθλημα που έγινε υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Ελλήνων Βετεράνων αθλητών και την συμπαράσταση του τοπικού Δήμου και άλλων φορέων της περιοχής.