Τρίτη, 03 Ιούλιος 2018 15:44

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: Εξετάσεις για ζώνες στον Pantagum Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση έκλεισε στις 26 Ιουνίου την αγωνιστική του σεζόν το Κέντρο Άθλησης και Προαγωγής Υγείας (pantagym).

H εκδήλωση, που περιλάμβανε εξετάσεις για ζώνες, έγινε στην παραλία Κυπαρισσίας, στο κέντρο “Εν Πλω” παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου, που στην ανακοίνωσή του αναφέρει: "Στις προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών πήραν μέρος οι μικροί αθλητές του Pantagym με άρτια τεχνική κατάρτιση και καταχειροκροτήθηκαν. Ο κύριος σκοπός του Pantagym είναι να γίνει ο αθλητισμός τρόπος ζωής για τους αθλητές του, μέσω του Ολυμπιακού Ταε κβον ντό.

Εξεταστής ήταν ο κύριος Βάϊος Κουκουλέτσος, όπου κατάγεται από την Καρδίτσα είναι κάτοχος μαύρης ζώνης7 dan, εξεταστής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Tάε κβον ντο “Kukkiwon” καθώς και καθηγητής αυτοάμυνας της σχολής αστυφυλάκων, τις στρατονομίας και προπονητής τριών σχολών Τάε κβον ντο σε Καρδίτσα, Λάρισα και Βόλο. Το ΔΣ του Κέντρου Άθλησης και Προαγωγής Υγείας και ο προπονητής του συλλόγου Πανταζέλος Κωνσταντίνος θέλουν να συγχαρούν όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους και για την πρόοδο τους και να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο Pantagym και εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι”.