Κυριακή, 08 Ιούλιος 2018 19:28

Εσωτερικό τουρνουά σκακιού από το ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

Με την διεξαγωγή του ομαδικού τουρνουά (φυτευτού) “Βιβλιόπολις” έκλεισε το Σάββατο 30 Ιουνίου η σκακιστική ακαδημία του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας τα μαθήματα της.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι εξής ομάδες: “ΑΕΚ, “Νοκτζήδες”, “Ότι να’ ναι” “Καφενόβιοι”, “Ασπρόμαυροι”, “Σκακιστές”, “Ο Χρήστος και ο Άχρηστος”, “ΚΚ”, “Γκράντμαιτρ” ” Ποτέ ισοπαλία”. Οι ομάδες που κατέλαβαν τις. πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση πήραν αντίστοιχα χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια. Να σημειωθεί ότι όλοι οι αθλητές πήραν αναμνηστικά διπλώματα μετά το κλείσιμο των μαθημάτων. Οι υπεύθυνοι του τμήματος του ΝΟΚ ευχαριστούν με ανακοίνωσή του το χορηγό του τουρνουά “Βιβλιόπολις”.

 

Σεμινάριο σκακιού

Σεμινάριο σκακιού για αρχάριους και μεσαίους θα ξεκινήσει αυτή τη Δευτέρα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην σελίδα του facebook "Σκακιστική Ακαδημία Ν.Ο. Καλαμάτας". Όσοι θέλουν να μάθουν σκάκι ή να βελτιώσουν τις γνώσεις τους, αλλά και να διασκεδάσουν παίζοντας στον όμορφο χώρο της ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, μπορούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Πάνο Μπούρα στο τηλέφωνο 6987 111435.