Τετάρτη, 25 Ιούλιος 2018 15:22

ΤΕΝΙΣ: Ελαμψε στο Βόλο η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου

Γράφτηκε από τον

Έγραψε ιστορία στον Βόλο η νεαρή τενίστρια του ΟΑ Καλαμάτας Μαριάννα Παπακωνσταντίνου καθώς έγινε η πρώτη Καλαματιανή αθλήτρια που μπήκε σε τετράδα Πανελλήνιου τουρνουά τένις!

Μετά από εντυπωσιακές εμφανίσεις και κάτω από αντίξοες συνθήκες, αφού έφτασε να αγωνίζεται σε τρία ματς την ημέρα, η 12χρονη τενίστρια έφτασε στην 3η θέση του απλού και στον 2η θέση του διπλού στο Πανελλήνιο τουρνουά Ε2 που διοργάνωσε ο ΟΑ Μαγνησίας στον Βόλο με συμμετοχή 33 αθλητριών από 23 σωματεία.

Στους “32” η Παπακωνσταντίνου επικράτησε 2-0 (6-2, 6-1) της Γεροστάθη (Αίολος Ιλίου), στις “16” νίκησε επίσης 2-0 (6-2, 6-2) την Κορδέα (ΑΣΑ Τρικάλων), στα προημιτελικά επιβλήθηκε 2-1 (6-0, 4-6, 6-4) της Ντιμίτρι (Ορφέας Λάρισας) ενώ στον ημιτελικό ηττήθηκε 2-0 από την μετέπειτα νικήτρια Αλεξάνδρα Μάγια της Φιλοθέης.

Στα διπλά, η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου αγωνίστηκε μαζί με την Χρυσούλα Παπαδοπούλου του ΑΟ Πατρών.

Στην φάση των “16” νίκησαν 2-0 τις Μαργώση (Παπάγου)/Βαίτση (Ηλιούπολη), στα προημιτελικά 2-0 τις Αράπη (Χαϊδάρι)/ Κριθάρη (Αιγάλεω), στον ημιτελικό επίσης 2-0 τις Τούλα (Λαρισαϊκός)/ Αρζουμανίδη (ΑΣΑ Λάρισας), ενώ στον τελικό ηττήθηκαν 2-0 (7-5, 6-3) από τις Μίζιου (Νίκαιας Λάρισας)/ Παγώνα (Χαϊδαρίου).

Θυμίζουμε πως η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου μόλις την περασμένη εβδομάδα επιβεβαίωσε τον τίτλο της κορυφαίας στην Πελοπόννησο, καθώς στο τουρνουά Ε3 της ΣΤ’ Ένωσης στην Κεφαλλονιά ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

Μάλιστα από τις αρχές του καλοκαιριού και μέσα σε ένα μήνα κατέκτησε επίσης την πρωτιά στο Ενωσιακό πρωτάθλημα της Καλαμάτας καθώς και στα Παπαφλέσσεια!