Σάββατο, 28 Ιούλιος 2018 14:15

Σήμερα ο “11ος Αγώνας Δρόμου Δαϊκλής”

Γράφτηκε από τον
Σήμερα ο “11ος Αγώνας Δρόμου Δαϊκλής”

Σήμερα Σάββατο 28 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο “11ος Αγώνας Δρόμου Δαϊκλής” που θα διοργανώσουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνεση με τη συνεργασία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, του Μορφωτικού Πολυλόφου, του Πολιτιστικού Τρικόρφου και του Δήμου Μεσσήνης.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 7 μ.μ. και η διαδρομή θα είναι Μάνεση - Πολύλοφος - Κιόσι Τρικόρφου - Χίλια σπίτια- Μάνεση.

Πρόκειται για μια νέα, κυκλική διαδρομή 9 χλμ., ασφάλτινη και θα έχει υψομετρική διαφορά 120 μέτρα. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει από το Μάνεση.

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και περιορισμένες εγγραφές την ημέρα του αγώνα.

Η γραμματεία θα ανοίξει στις 16:45 στο κοινοτικό γραφείο του Μάνεση.

Μετάλλια, κύπελλα θα δοθούν στους έξι πρώτους και πρώτες της γενικής κατάταξης, καθώς και στους τρεις πρώτους της τοπικής περιοχής του αγώνα. Μετάλλια θα δοθούν σε όλους όσους τερματίσουν.

Θα υπάρχει δυνατότητα ντους για τους αγωνιζόμενους και θα ακολουθήσει παραδοσιακό γεύμα.

O ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικες με ευθύνη του γονέα τους.

Να σημειωθεί πως θα υπάρχει ειδικό κουτί του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, όπου οι συμμετέχοντες θα καταβάλλουν προαιρετικά 2 ευρώ και πάνω, τα οποία θα πάνε σε ειδικό λογαριασμό του Ερυθρού Σταυρού και θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των πυρόπληκτων.