Σάββατο, 28 Ιούλιος 2018 16:05

ΣΔΥΜ: Θετική παρουσία στο “Zagori Mountain Running”

Γράφτηκε από τον
ΣΔΥΜ: Θετική παρουσία στο “Zagori Mountain Running”

Η κορυφαία διοργάνωση ορεινού τρεξίματος στη χώρα μας, το Zagori Mountain Running, φιλοξένησε για 8η συνεχόμενη χρονιά περισσότερους από 2.500 αθλητές και αθλήτριες κάθε επιπέδου, καθώς και πλήθος τουριστών και επισκεπτών από όλα τα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό, στο πανέμορφο Ζαγόρι.

Η διοργάνωση έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο και περιελάμβανε αγώνες των 80, 44, 21 και 10 χλμ. αντίστοιχα.

Δρομείς όλων των ηλικιών βρέθηκαν και πάλι στη γραμμή της αφετηρίας και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στις ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές, ξεκινώντας το Σάββατο 21 Ιουλίου, με την εκκίνηση του Zagori Mountain Running, τον αγώνα των 80 χλμ. στο Τσεπέλοβο (203 αθλητές) και δύο ώρες αργότερα με την εκκίνηση των 44 χλμ με τη συμμετοχή 311 αθλητών.

Την Κυριακή 22 Ιουλίου, πρώτα δόθηκε η εκκίνηση στα 21km (512 αθλητές), από τη πλατεία των κήπων Ζαγορίου και ακριβώς μία ώρα μετά, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας των 10km, όπου συμμετείχαν 576 δρομείς. Από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας το παρόν έδωσαν δύο αθλητές. Πρόκειται για τον Σπαρταθλητή και υπεραθλητή μεγάλων αποστάσεων Κώστα Γεωργιόπουλο, ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα TeRA των 80 χλμ. τερματίζοντας επιτυχώς με χρόνο 18:45:27" και τον επίσης αθλητή υπεραποστάσεων Εμιλιάνο Κάνο, ο οποίος συμμετείχε στον Marathon+ των 44χιλ., τερματίζοντας επιτυχώς με χρόνο 6:34:50".

Ο ΣΔΥΜ συνεχάρη την προσπάθεια των αθλητών του, για τη συμμετοχή και τον τερματισμό στους αγώνες του Ζαγορίου.