Σάββατο, 11 Αύγουστος 2018 14:52

Σήμερα ο 4ος Γύρος Κοντοβουνίων

Γράφτηκε από τον
Σήμερα ο 4ος Γύρος Κοντοβουνίων

Η οργανωτική επιτροπή Κορομηλιωτών διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αγώνα δρόμου 8 χιλιομέτρων με την επωνυμία "4ος Γύρος Κοντοβουνίων" και αγώνα δρόμου 1000 μέτρων για παιδιά, που θα πραγματοποιηθούν στην Κορομηλιά Μεσσηνίας σήμερα Σάββατο 11 Αυγούστου και ώρα 18:30.

Τον αγώνα και γενικά την όλη εκδήλωση, υποστηρίζουν ο Δήμος Μεσσήνης, Δρομείς του Συλλόγου Υγείας Μεσσηνίας, Δρομείς της ευρύτερης περιοχής, οι πολιτιστικοί σύλλογοι Kορομηλιας, Παλαιοκάστρου, Κυνηγού και χορηγοί φίλοι και επαγγελματίες της Μεσσηνίας. Οι δρομείς του αγώνα των 8 χλμ. θα διανύσουν μία κυκλική διαδρομή, με μικρές υψομετρικές διαφορές, που θα κινηθεί σε ασφάλτινο δρόμο και θα ενώσει τα χωριά Κορομηλιά - Παλαιόκαστρο - Κυνηγού - Κορομηλιά, ενώ θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερό ! Όλοι οι δρομείς θα τρέξουν και θα ζήσουν μία όμορφη εκδήλωση στη φύση της ορεινής και κεντρικής Μεσσηνίας, ενώ θα απολαύσουν τη φιλοξενία και την αγάπη της τοπικής κοινωνίας. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν, ενώ στο τέλος του αγώνα σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο, θα προσφερθεί φαγητό και θα ακολουθήσει γλέντι στο Δημοτικό Σχολείο Κορομηλιάς. Η γραμματεία θα ανοίξει στις 16:30 για την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής, ενώ περιορισμένος θα είναι ο αριθμός των νέων εγγραφών την ημέρα του αγώνα. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών, προς όλους τους δρομείς και φίλους που θα βρεθούν στην Κορομηλιά Μεσσηνίας και επιθυμούν να συνεισφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεσσήνης, στο χώρο της γραμματείας θα γίνεται συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, προκειμένου να βοηθηθούν άπορες οικογένειες της ευρύτερης περιοχής του δήμου.

Το πρόγραμμα

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 11-8-2018

Τόπος διεξαγωγής: Κορομηλιά Μεσσηνίας

Ώρα εκκίνησης: 18:30

16:30: Άνοιγμα γραμματείας αγώνα, στο Δημοτικό Σχολείο Κορομηλιάς

18:15: Εκκίνηση παιδικού αγώνα 1000 μέτρων

18:25: Λήξη παιδικού αγώνα

18:30: Εκκίνηση αγώνα 8 Km στη διαδρομή (Κορομηλιά - Παλαιόκαστρο – Κυνηγού-Κορομηλια

19:45: Λήξη του αγώνα

20:00: Απονομές αγώνων και τελετή λήξης

- Ολοι οι δρομείς θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει πρόσφατα να έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Για τα παιδιά που θα τρέξουν την ευθύνη έχουν οι γονείς!