Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018 13:09

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Επεσε η “αυλαία” στο καμπ του Αίολου

Γράφτηκε από τον
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Επεσε η “αυλαία” στο καμπ του Αίολου

Αθλητές από το Ρίο, την Πύλο, τον Κιάτο, τη Λακωνία και φυσικά από την Καλαμάτα πήραν μέρος στο προπονητικό καμπ ιστιοπλοΐας που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Ν.Α.Σ.Κ. Αίολος, με τη βοήθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Περίπου 70 σκάφη Optimist και Laser 4.7. συμμετείχαν στο εν λόγω καμπ που έγινε στη μνήμη του Γεωργίου Α. Καρέλια.

Ο καιρός δεν ήταν πάντως σύμμαχος την Κυριακή, αφού λόγω της βροχής και της άπνοιας δεν έγιναν ιστιοδρομίες και οι συμμετέχοντες περιορίστηκαν στο θεωρητικό σκέλος. Στους μικρούς ιστιοπλόους δίδαξαν οι προπονητές Παναγιώτης Λημνιός και Γιώργος Τσακάκος. Το Σάββατο έγιναν τρεις συνολικά ιστιοδρομίες και η μέρα ολοκληρώθηκε μεμίνι γιορτή, ενώ η “αυλαία” του καμπ έπεσε την Κυριακή το βράδυ επίσης με γιορτή και τους διοργανωτές να δίνουν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα.

Επιτυχίες για ΝΟΚ και Αίολο

Στην πρακτική εφαρμογή δεν έλειψαν και οι Μεσσηνιακές επιτυχίες. Συγκεκριμένα από το ΝΟΚ ξεχώρισαν ο Γιώργος Λημνιός που πήρε την τρίτη θέση στα Optimist και ο Δημήτρης Πατικόπουλος που ήταν 2ος στην κατηγορία 11χρονα Optimist

Από τον Αίολο διακρίθηκαν ο Τάσος Μάλλιος (2ος στα Optimist), η Κατερίνα Κρόμπα και η Ολυμπία Κρόμπα που ήταν 2η και 3η αντίστοιχα, στην κατηγορία 11χρονα Optimist και ο Χρήστος Μάλλιος που ήταν 3ος στα Laser 4.7.