Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2018 15:27

Την Κυριακή το "Filiatra Run 2018"

Γράφτηκε από τον

“Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, συμμετέχουμε, τρέχουμε και βαδίζουμε στο "Filiatra Run 2018" είναι το σύνθημα των διοργανωτών για τον 2ο λαϊκό αγώνα δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στα Φιλιατρά.

Ο αγώνας περιλαμβάνει ημιμαραθώνιο (21,1 χλμ), αγώνα δρόμου 10 χλμ, αγώνα δρόμου και δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ, καθώς και παιδικό αγώνα 1000 μ για μαθητές δημοτικού. Διοργανωτής του “Filiatra Run 2018" είναι ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών, με τη συνεργασία και τη στήριξη του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης – Αθλητισμού και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ.).

Οι μοναδικές σε φυσική ομορφιά διαδρομές δίπλα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου (και μέσα στο δάσος) και η φιλόξενη διάθεση της τοπικής κοινωνίας και των διοργανωτών, θα κάνουν το "Filiatra Run 2018" μια ακόμη μοναδική εμπειρία για όλους, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση για τον αγώνα της Κυριακής.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ