Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2018 15:27

Την Κυριακή το "Filiatra Run 2018"

Γράφτηκε από τον

“Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, συμμετέχουμε, τρέχουμε και βαδίζουμε στο "Filiatra Run 2018" είναι το σύνθημα των διοργανωτών για τον 2ο λαϊκό αγώνα δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στα Φιλιατρά.

Ο αγώνας περιλαμβάνει ημιμαραθώνιο (21,1 χλμ), αγώνα δρόμου 10 χλμ, αγώνα δρόμου και δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ, καθώς και παιδικό αγώνα 1000 μ για μαθητές δημοτικού. Διοργανωτής του “Filiatra Run 2018" είναι ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών, με τη συνεργασία και τη στήριξη του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης – Αθλητισμού και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ.).

Οι μοναδικές σε φυσική ομορφιά διαδρομές δίπλα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου (και μέσα στο δάσος) και η φιλόξενη διάθεση της τοπικής κοινωνίας και των διοργανωτών, θα κάνουν το "Filiatra Run 2018" μια ακόμη μοναδική εμπειρία για όλους, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση για τον αγώνα της Κυριακής.