Σάββατο, 01 Σεπτέμβριος 2018 11:40

Εκθεσιακό περίπτερο στη Λευκή Νύχτα ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Ενεργά στις σημερινές εκδηλώσεις για τη Λευκή Νύχτα θα συμμετέχει ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος 1888. με την λειτουργία εκθεσιακού περιπτέρου.

Το περίπτερο θα έχει τοποθετηθεί στα παλαιά «Γαλάξια» νυν «Adelante», δίπλα σχεδόν στον χώρο των ιστορικών αγαλμάτων.

Στο εν λόγω περίπτερο, θα παραβρίσκεται σύσσωμη η διοικητική και η προπονητική ομάδα των αγωνιστικών ομάδων και των ακαδημιών, όλων των τμημάτων του ιστορικού συλλόγου. Θα υπάρχει λεπτομερής ενημέρωση για την λειτουργία των aκαδημιών, θα προβάλλονται οι xορηγοί και θα διανέμονται τσάντες με ενδιαφέρον περιεχόμενο. O Μεσσηνιακός με ανακοίνωσή του

καλεί όλους τους δημότες αλλά και γενικότερα προς όλους τους ανθρώπους που θα βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο της κεντρικής πλατείας, να επισκεφθούν το περίπτερο του συλλόγου και να αποκομίσουν πληροφόρηση για τα τμήματα και τις δραστηριότητές του. Τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους προπονητές των τμημάτων, να υποβάλλουν τα ερωτήματα τους και να αποκτήσουν πλήρη γνώση για τα εξαιρετικής ποιότητας προπονητικά προγράμματα και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στους αθλητικούς χώρους την τρέχουσα περίοδο”.

Η ανακοίνωση καταλήγει με την αναφορά στον Λούη Τσάτουμα, ο οποίος πλέον είναι προπονητής στο Μεσσηνιακό: “ Ένας Παγκοσμίου εμβέλειας αθλητής του Μεσσηνιακού, ο Λούης Τσάτουμας, θα βρίσκεται στο περίπτερο μας. Επιστρέφοντας στο «σπίτι» του πλέον, - ως πολυσύνθετος συνεργάτης του Μεσσηνιακού, με διαφορετικά καθήκοντα και αρμοδιότητες -, ο Μεσσήνιος πρωταθλητής θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τα παιδιά, να ανταλλάξει απόψεις με μικρούς και μεγάλους, να τους παρέχει συμβουλές και φυσικά να φωτογραφηθεί μαζί τους”.