Κυριακή, 02 Σεπτεμβρίου 2018 10:43

Τοπικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας στη Νέδουσα

Γράφτηκε από τον
Τοπικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας στη Νέδουσα

Ραντεβού στη Νέδουσα έχουν σήμερα Κυριακή οι αθλητές του Ποδηλατικού Ομίλου Καλαμάτας, αλλά και οι φίλοι του ποδηλάτου.

Ο ΠΟΚ διοργανώνει μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π). και την Τοπική Επιτροπή, τοπικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11 το πρωί και οι αγώνες θα γίνουν σε αγροτικό δρόμο και μονοπάτια απόστασης 4.500 μέτρων.

Να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα αφορά τις κατηγορίες παίδων – κορασίδων – εφήβων – νεανίδων – γυναικών – ανδρών – μάστερς. Οι κατηγορίες παίδων – κορασίδων – νεανίδων θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί (διάρκεια 60 λεπτά), ενώ οι έφηβοι – μάστερ γυναίκες στις 12.15 μ.μ. (διάρκεια 75 λεπτά). Τέλος η εκκίνηση για την κατηγορία των ανδρών θα δοθεί στις 1.45 μ.μ. (διάρκεια 90 λεπτών). Δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας έχουν όλοι οι αθλητές οι οποίοι ανήκουν σε σωματεία μέλη της ΤΕΠ Δ-Ε και έχουν θεωρημένο δελτίο για την αγωνιστική περίοδο 2018.

Παράλληλα με το πρωτάθλημα θα γίνει και αγώνας κατηγορίας όπεν για όλες τις κατηγορίες διάρκειας 40 λεπτών (κόστος συμμετοχής 5 ευρώ), που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί. Η γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 9 το πρωί.

Το πρωτάθλημα ποδηλασίας στηρίζουν ο Δήμος Καλαμάτας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεδουσαίων και η Τοπική Κοινότητα Νέδουσας.

(Φωτό αρχείου)