Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018 14:45

Πάνω από 300 συμμετοχές στο "Filiatra Run 2018" (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με επιτυχία και περισσότερες από 300 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί ο 2ος Αγώνας Δρόμου "Filiatra Run 2018" που διοργάνωσε ο Αθλητικός Ομιλος Φιλιατρών με τη συνεργασία του Κοινωνικού Φορέα του δήμου και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

Οι αθλητές μέσα από την καλή οργάνωση είχαν την ευκαιρία να τρέξουν και να χαρούν μια υπέροχη παραθαλάσσια διαδρομή, ενώ μεταξύ των αποστάσεων υπήρχε και ημιμαραθώνιος αγώνας 21 χιλιαμέτρων όπου συμμετείχαν 80 αθλητές.

Οι υπόλοιπες αποστάσεις ήταν: αγώνας δρόμου 10 χλμ., αγώνας δρόμου και δυναμικού βαδίσματος 5 χλμ., καθώς και παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων για μαθητές δημοτικού.

Στο τέλος του αγώνα, τους συμμετέχοντες περίμεναν αναμνηστικά μετάλλια, κέρασμα και αναμνηστικά του δήμου και της περιοχής. Βραβεύτηκαν επίσης οι 3 πρώτοι κάθε κατηγορίας.

Το "παρών" έδωσε και ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, επισημαίνοντας τη σημασία των αγώνων αυτών και της συμμετοχής στον αθλητισμό.

Κ.Μπ.