Κυριακή, 09 Σεπτέμβριος 2018 13:08

Επιστροφή στη δράση την Τετάρτη για τον Γ.Σ. Kalamata Running Project

Γράφτηκε από τον

 

Μετά το διάλειμμα του καλοκαιριού, ξεκινούν πάλι από την προσεχή Τετάρτη οι προπονήσεις για τον Γ.Σ. Kalamata Running Project.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 12 Σεπτεμβρίου στις 7.15 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, ενώ οι προπονήσεις θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο στις 7.15 μ.μ.

Με αφορμή την επιστροφή στη δράση, ο σύλλογος με ανακοίνωση καλεί τον κόσμο της Μεσσηνίας να δώσει το “παρών”.

“O Γ.Σ. Kalamata Running Project επιστρέφει δυναμικά από τις παραλίες για να μας υπενθυμίσει πως ακόμα κι αν το καλοκαίρι τελείωσε, οι αποδράσεις δε σταματούν όσο υπάρχει το τρέξιμο στη ζωή μας. Μετά την πολύ επιτυχημένη σεζόν που διένυσε και την ηχηρή παρουσία του σε πολλούς λαϊκούς αγώνες δρόμου , το KRP δίνει ξανά το παρόν, καλώντας όλο τον κόσμο της Μεσσηνίας, άντρες και γυναίκες, αθλητές και μη , ανθρώπους κάθε φυσικής κατάστασης, να ασχοληθούν με τον πιο υγιεινό και ωφέλιμο τρόπο εκτόνωσης, το τρέξιμο”, σημειώνεται στην ανακοίνωση που αφού αναφέρει τις ώρες των προπονήσεων καταλήγει ως εξής: “Οι προπονητές του συλλόγου θα είναι εκεί για να διδάξουν πως και μόνο η θέληση για τρέξιμο αρκεί. Τρέξ’το με πείσμα, με πίστη, με ενθουσιασμό...τρέξ ‘το αλλιώς!