Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2018 16:26

Εκδήλωση του Αριστόδημου την Κυριακή στη Μπούκα

Γράφτηκε από τον

 

Εκδήλωση στο ξενοδοχείο “G.M.P GOLDEN SUN” στην παραλία της Μπούκας στη Μεσσήνη διοργανώνει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ. ο Α.Σ.Μ. Αριστόδημος.

Διανύοντας το τρίτο έτος λειτουργίας του και αντιλαμβανόμενος την πολυσύνθετη φύση του αθλήματος της πάλης, ο Μεσσηνιακός σύλλογος διοργανώνει μια εκδήλωση της οποίας το πρώτο μέρος θα έχει επιμορφωτικό χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα θα γίνουν τρεις εισηγήσεις.

Από τον Χρήστο Κόλια .Λέκτωρας του τμήματος επιστήμη φυσικής αγωγής και αθλητισμού στο εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδικότητα την πάλη Χρήστο Κόλλια, από τον γνωστό Μεσσήνιο αθλητή Γιώργο Λαζαρίδη, μέλος της Παρ ολυμπιακής εθνικής ομάδας (Πεκίνο 2008), συμμετοχή σε 9 παγκόσμια πρωταθλήματα με πολλές διακρίσεις (Ατάλεια 2013-ασημένιο μετάλλιο) και από την ψυχολόγο - παιδοψυχολόγο και ειδική παιδαγωγό Αθανασία Κουτσούκου που θα απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν τα προβλήματα που δημιουργούνται από την ενασχόληση του παιδιού με τον αθλητισμό και σχετίζονται με το τρίπτυχο παιδί-γονείς-αθλητισμός.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με εκλεκτή μουσική την οποία θα επιμεληθεί ο Jimmys Konstantopoulos. “Θα μας ταξιδέψει από την δεκαετία του '70 έως και σήμερα κάνοντάς μας όλους να χορέψουμε στη πίστα.

Κατά το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά η οποία σκοπό έχει την ενίσχυση της αγωνιστικής παρουσίας των αθλητών του Αριστόδημου στο φετινό αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης. Θα κληρωθεί μία τηλεόραση Smart tv F&U 32". Με την στήριξη σας στον Αριστόδημο στηρίζεται τον αθλητικό τουρισμό. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας”, αναφέρει η ανακοίνωση του Μεσσηνιακού συλλόγου.