Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 18:48

Διοργάνωσε τζούντο καμπ στο Λουτράκι ο Α.Σ. Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Διοργάνωσε τζούντο καμπ στο Λουτράκι ο Α.Σ. Καλαμάτας

 

Με τη συμμετοχή πέντε συλλόγων και 70 και πλέον αθλητών και αθλητριών ηλικίας 6 έως 20 ετών διεξήχθη στο Sport camp Loutraki από 31 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου το 2ο τζούντο καμπ, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Τζούντο Καλαμάτας.

Στο καμπ εκτός από το διοργανωτή, έλαβαν μέρος οι Ολύμπιος Γ.Σ.Πετρούπολης - Α.Σ.Αρτέμιδας - Πρωτέας Ραφήνας και Ευαθλος Γ.Σ.

Ο Παναγιώτης Μαρκάκης, προπονητής judo – JU Jitsu μιλώντας για το παραπάνω καμπ είπε αρχικά ότι: “Ηταν μια μεγάλη εμπειρία για τα παιδιά καθώς το πρόγραμμα περιλάμβανε προπονήσεις Judo - κολύμπι - γυμναστήριο - τρέξιμο - παιχνίδια - σεμινάρια αθλητικής ψυχολογίας και αθλητικής διατροφής, αγωνιστικές τακτικές τζούντο, πάρτι και διάφορες άλλες δραστηριότητες. Στο Judo camp οι αθλητές προετοιμάστηκαν μετά από τις καλοκαιρινές τους διακοπές , για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς που ξεκίνησε στις 10/9/2018 για τον σύλλογό μας με εντατικές προπονήσεις” και πρόσθεσε: “ Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά έμειναν ευχαριστημένα και τους δόθηκε ένα κίνητρο για να συνεχίσουν ακόμα με μεγαλύτερο ζήλο τις προπονήσεις για την επίτευξη των στόχων τους. Η προσπάθεια αυτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την συμπαράσταση των γονιών τους και την εμπιστοσύνη που έχουν προς τον σύλλογο κι εμένα προσωπικά . Ευχαριστώ όλους τους αθλητές και γονείς του συλλόγου μας και ελπίζω η φετινή αθλητική χρονιά να φέρει ακόμα μεγαλύτερες χαρές στο Τζούντο Καλαμάτας. Kαλούμε όλα τα παιδιά να έρθουν να δοκιμάσουν το Ολυμπιακό άθλημα του Τζούντο, που σύμφωνα με την UNESCO είναι το καλύτερο παιδαγωγικό σύστημα πολεμικών τεχνών”.