Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 14:31

Πετυχημένη εκδήλωση του Αριστόδημου στη Μπούκα

Γράφτηκε από τον

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ξενοδοχείο “G.M.P GOLDEN SUN” στην παραλία της Μπούκας στην Μεσσήνη η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Α.Σ.Μ. Αριστόδημος.

Ηταν μια εκδήλωση επιμορφωτικού χαρακτήρα με εισηγητές τους τον λέκτωρα του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού στο εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδικότητα την πάλη Χρήστο Κόλλια, τον γνωστό Μεσσήνιο αθλητή του τένις με αμαξίδιο Γιώργο Λαζαρίδη, μέλος της Παρ ολυμπιακής εθνικής ομάδας (Πεκίνο 2008), με συμμετοχή σε 9 παγκόσμια πρωταθλήματα με πολλές διακρίσεις (Ατάλεια 2013-ασημένιο μετάλλιο) και την ψυχολόγο - παιδοψυχολόγο και ειδική παιδαγωγό Αθανασία Κουτσούκου που μίλησε για τα προβλήματα που δημιουργούνται από την ενασχόληση του παιδιού με τον αθλητισμό και σχετίζονται με το τρίπτυχο παιδί-γονείς-αθλητισμός.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με εκλεκτή μουσική που επιμελήθηκε ο Τζίμης Κωνσταντόπουλος.

Πραγματοποιήθηκε επίσης λαχειοφόρος αγορά η οποία σκοπό έχει την ενίσχυση της αγωνιστικής παρουσίας των αθλητών του Αριστόδημου στο φετινό αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

Οι διοργανωτές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με την ανακοίνωση του στην σελίδα του συλλόγου στο facebook να αναφέρει: “Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και εγκάρδια τους τρεις εισηγητές μας που αφιλοκερδώς μας μάγεψαν! Μετά την σημερινή εμπειρία ,θα πρότεινα να εντάξουμε στη ζωή μας μία συνεδρία το μήνα με την φανταστική και αναγκαία κα. Κουτσούκου.

Με αυτό το τρόπο και με θέληση ψυχής και δουλειάς, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα όριά μας, τα δε μπορώ μας και τα δε γίνετε, φτάνοντας στην κορυφή σαν τον Γ. Λαζαρίδη.

Έχοντας φτάσει εδώ, (στην καταξίωση),δεν τελειώνει ο δρόμος. Εκεί έχουμε δύο επιλογές.

Η πρώτη είναι να πέσουμε θύματα της αλαζονείας και της μεγάλης αυτοεκτίμησης και να χαθούμε άδοξα. Η δεύτερη είναι ο δρόμος της ταπεινότητας,της προσφοράς, της αυτογνωσίας,της γνώσεις και της αρετής. Ο δρόμος της αγάπης, της αθανασίας και της αγιότητας!. Και στη μέση η πάλη!

Το άθλημα που από την φύση του ο άνθρωπος το έχει στο d.n.a. του. Βιο-παλαιστές όλοι μας, παλεύουμε όλοι μας τη ζωή και πολλές φορές δε ξέρουμε τον τρόπο!

Για την αξία του Ελληνισμού,την προσφορά του στην ανθρωπότητα και της πάλης στον αθλητισμό. Τα είδη και τα οφέλη της. Για την εξέλιξη του αθλητισμού από τα αρχαία χρόνια μέχρι και σήμερα και άλλα πολλά μας ταξίδεψε με τις αστείρευτες γνώσεις του, ξέροντας τους πάντες και τα πάντα για την αρχαία Ελλάδα και τούς Έλληνες , ο κ. Χ. Κολλιας. Γίναμε σοφότεροι. Ευχαριστούμε”.