Σάββατο, 06 Οκτώβριος 2018 11:12

ΚΑΡΑΤΕ - ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Με δύο αθλητές στο πανελλήνιο

Γράφτηκε από τον
ΚΑΡΑΤΕ - ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Με δύο αθλητές στο πανελλήνιο

 

Με δύο αθλητές θα συμμετέχει ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων και Νέων Ανδρών/ Γυναικών που θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο στο Κλειστό Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. "Χαλκιοπούλειο" Λαμίας υπό την αιγίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας Καράτε.

O Αναστάσιος Χασανάκος θα αγωνιστεί στην κατηγορία Κούμιτε Εφήβων στα -63kg και ο Νικόλαος Χρονάς στην κατηγορία Κούμιτε Νέων Ανδρών στα -61Kg.

Και οι δύο αθλητές έχουν στόχο τα μετάλλια και το πλασάρισμα στα μετάλλια και την είσοδο στην Εθνική.

Προπονητές των αγώνων θα είναι οι Ιωάννης και Ευάγγελος Μπούρας. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο πρόεδρος της διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για την Νότια Ελλάδα και Περιφερειακός εξεταστής Μαύρων Ζωνών και Νταν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε Ευθύμιος Μπούρας, καθώς συγγενείς και φίλοι των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους εν λόγω αγώνες.

Ο προπονητής του συλλόγου Ιωάννης Μπούρας δήλωσε σχετικά: «Οι αθλητές του συλλόγου μας, έχουν κάνει πολύ καλή προετοιμασία και έχουν επιδείξει ιδιαίτερο ζήλο και τη δέουσα προσήλωση στο στόχο της συνεχούς βελτίωσης. Ευελπιστώ να δείξουμε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα την άριστη τεχνική και φυσική μας κατάσταση, καθώς και την πίστη στη δουλειά και τις ικανότητες μας. Είμαι πεπεισμένος ότι και σε αυτούς τους αγώνες θα καταφέρουμε να κρατήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο το Καράτε και να κάνουμε υπερήφανη την πόλη και το Νομό μας».

Από εκεί και πέρα, Ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε, είχε ένα πλούσιο σε δράσεις καλοκαίρι που περιελάμβανε προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του συλλόγου καθώς και παρουσίαση του αθλήματος σε εκδηλώσεις του νομού μας. Δεκάδες παιδιά είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά του ευγενούς και δυναμικού Ολυμπιακού αθλήματος του Καράτε υπό τις οδηγίες των προπονητών Ιωάννη και Ευάγγελου Ευθυμίου Μπούρα.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις των αθλητών του συλλόγου για την προαγωγή τους στον επόμενο βαθμό(Ζώνη) καθώς και Νταν ενώ μετέπειτα ακολούθησαν ολιγοήμερες διακοπές. Από τις 3 Σεπτεμβρίου οι αθλητές επέστρεψαν στις προπονήσεις τους, ενώ πραγματοποιούνται και οι εγγραφές των νέων μελών στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, Φιλελλήνων και Ομήρου 6 (δίπλα στο κολυμβητήριο), από τις 5 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ και που θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.