Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2018 13:29

Μαθήματα μπριτζ για όλους ξεκινούν σήμερα στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Μαθήματα μπριτζ για όλους ξεκινούν σήμερα στην Καλαμάτα

Κύκλους μαθημάτων για ενήλικες και παιδιά θα διοργανώσει και φέτος ο Ομιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας.

Μια προσπάθεια που διεξάγεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια, δίνοντας την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν το πνευματικό αυτό παιχνίδι.

Η έναρξη της εκπαιδευτικής περιόδου 2018-2019 έχει προγραμματιστεί για σήμερα Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 για το τμήμα παίδων και 18:00 για το τμήμα ενηλίκων ενώ τα μαθήματα θα γίνονται στον χώρο του ημιορόφου του ξενοδοχείου Pharae Palace.

“Keep Calm - Learn Bridge! Σας περιμένουμε”, αναφέρει το κάλεσμα του δραστήριου Καλαματιανού συλλόγου.

Όποιος ενδιαφέρεται να γνωρίσει το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι και να λάβει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα, τους εκπαιδευτές, τον τρόπο εκμάθησης και οτιδήποτε άλλο γύρω από το Μπρίτζ ή τον όμιλο της Καλαμάτας, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ομιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας με τους εξής τρόπους: Τηλεφωνικά στο 6974-898944 (Δημήτρης Κατσίποδας), ηλεκτρονικά στο oamkbridge@gmail.com, στο site του ομίλου www.oamk.gr, καθώς και στην σελίδα στο Facebook ΟΑΜΚ - Ομιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας, θα υπάρχει συχνή ενημέρωση σχετικά με νέα, εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Επίσης, για όποιον το επιθυμεί, μπορεί να επισκεφθεί τον όμιλο (ημιόροφος - ξενοδοχείο Pharae Palace) τις ημέρες και ώρες που υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα. Συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα ή Τετάρτη μετά τις 20:30 και Κυριακή μετά τις 18:30