Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018 14:27

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΑΚ: Νέα πρωτιά για την Παπακωνσταντίνου, τρίτη η Κουλουμπού

Γράφτηκε από τον

 

Με 86 αθλητές και αθλήτριες από την Πελοπόννησο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Δυτικής Παραλίας και της Τέντας, το τουρνουά τένις Ε3 της ΣΤ’ Ένωσης.

Το τουρνουά διοργάνωσε με επιτυχία ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας και είχε συναρπαστικές μάχες, αλλά και σημαντικές διακρίσεις για τον ΟΑΚ. Η Μαριάννα Παπαπακωνσταντίνου κατέκτησε με θριαμβευτικό τρόπο την πρωτιά (κατηγορία Κ12) και η Αγγελική Κουλουμπού κατέλαβε την τρίτη θέση (Κ16). Η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου ήταν Νο 1 του τουρνουά και επιβεβαίωσε τις προσδοκίες φτάνοντας στην κατάκτηση της πρωτιάς με εμφατικό τρόπο καθώς έχασε τρία μόλις γκέιμ σε τέσσερα παιχνίδια! Η 12χρονη αθλήτρια νίκησε με την σειρά τις Στόκα (Ποσειδώνας Λουτρ.), Κυριακοπούλου (ΑΟΑ Πατρών), Ζωγράφου (ΟΑ Κορίνθου) και στον τελικό την Χρυσούλα Παπαδοπούλου (ΑΟΑ Πατρών). Η Παπακωνσταντίνου πανηγύρισε τον τρίτο τίτλο της μέσα σε λίγους μήνες καθώς στις αρχές του καλοκαιριού ήταν νικήτρια στην Κεφαλλονιά και πριν ένα μήνα στην Τρίπολη.

Στην ίδια κατηγορία, η Ηλιάνα Αθανασοπούλου νίκησε στον πρώτο γύρο την Τζέκου (ΟΑ Κορίνθου) ενώ στην συνέχεια ηττήθηκε από την Ζωγράφου (ΟΑ Κορίνθου). Η Λήδα Μπλουγουρά ηττήθηκε στον πρώτο γύρο απο την Σουρλίγκα (Αρκαδικός). Πολύ καλή παρουσία είχε η Αγγελική Κουλουμπού στην κατηγορία 16 ετών. Αφού πέρασε bye στον πρώτο γύρο, στην φάση των “16 νίκησε 2-1 την Μακρυγεώργου (ΑΟΑ Πατρών) μετά από μεγάλη μάχη, ενώ στα προημιτελικά επιβλήθηκε εύκολα της Παναγοπούλου (ΑΟ Ρίου).

Στον ημιτελικό ηττήθηκε από την Δημοπούλου (Νίκη Πατρών), η οποία με την σειρά της έχασε στον τελικό από την Βλαστού (ΟΑ Αιγιαλείας).

Η Γκέρι Ασένοβα αφού πέρασε bye στον πρώτο γύρο, στην συνέχεια επικράτησε της Βουδούρη (ΑΕΚ Τρίπολης) αλλά κατόπιν αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την μετέπειτα νικήτρια Βλαστού.

Στα αγόρια 12 ετών ο Έκτορας Παπανικολάου νίκησε στους “32” τον Λυμπεράκη (Αρκαδικός) αλλά στην φάση των “16” ηττήθηκε από τον Λαμπρόπουλο (ΑΕΚ Τρίπολης) ο οποίος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Ο Δημήτρης Χιώτης αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο. Νικητής ήταν ο Νίκος Δημόπουλος (Νίκη Πατρών) ο οποίος στον τελικό επικράτησε του Κακουρίδη (Αρκαδικός).

Στα αγόρια 16 ετών ο Ντύλαν Παπανικολάου αποκλείστηκε στους “16” γνωρίζοντας την ήττα απο τον Σταματόπουλο (ΑΟΑ Πατρών). Νικητής στην κατηγορία ήταν Ευστάθιος Βασιλάκης (ΑΟΑ Πατρών).