Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018 15:30

ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ: Με 130 αθλητές στο “Navarino Challenge”

Γράφτηκε από τον
ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ: Με 130 αθλητές στο “Navarino Challenge”

 

Μοναδικές εμπειρίες αποκόμισαν δεκάδες αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος στίβου του Μεσσηνιακού, καθώς έλαβαν μέρος την Κυριακή στο “Navarino Challenge”, που διεξήχθη για μία ακόμα χρονιά στις εγκαταστάσεις της Costa Navarinο.

Ο Μεσσηνιακός έδωσε δυναμικό “παρών” σε αυτή την σημαντική διοργάνωση, αφού συμμετείχαν περισσότερα από 130 παιδιά, στην πλειοψηφία τους αθλητές των ακαδημιών, που έλαβαν μέρος σε ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες.

Προπόνηση με Ιακωβάκη και συνάντηση με Γιαννάκη

Η αρχή έγινε με τις δραστηριότητες του Kids Athletics που διεξήχθησαν υπό την επίβλεψη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στίβου Περικλή Ιακωβάκη αλλά και αρκετών προπονητών του τμήματος στίβου του Μεσσηνιακού.

Παράλληλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με έναν θρύλο του παγκοσμίου μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη (στην φωτογραφία μαζί με τον Ιακωβάκη και την προπονητική ομάδα του Μεσσηνιακού).

Στη συνέχεια οι αθλητές του τμήματος στίβου του Μεσσηνιακού έλαβαν μέρος στον ανώμαλο δρόμο ενός χιλιομέτρου. Μαζί με αυτούς συμμετείχαν στο συγκεκριμένο αγώνισμα και οι αθλητές με τυφλότητα του τμήματος στίβου ΔιαφοροΖΩ Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, Γεωργία Παπαδέα και Βαγγέλης Τσιλίκας με τους συνοδούς- προπονητές τους Παναγιώτη Κάβδα, Ελένη Θεοδωρακοπούλου και Ελένη Χαντζή.

Ήταν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην αγωνιστική δράση για τους αθλητές του ΔιαφοροΖΩ μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία τους στις κορυφαίες διοργανώσεις του περασμένου καλοκαιριού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τα «Παπαφλέσσεια». Ήταν μια ποιοτική δραστηριότητα για το τμήμα στίβου η οποία επαναλαμβάνεται σε περιοδική βάση τα τελευταία χρόνια. Να σημειωθεί ότι για την μεταφορά των 130 αθλητών αλλά και των πολυάριθμων γονέων που ακολούθησαν την αποστολή, χρειάστηκαν 3 λεωφορεία και 30 ΙΧ αυτοκίνητα.

Συνοδοί των παιδιών, εκτός των προαναφερθέντων προπονητών, ήταν οι Γιάννης Καλυβιώτης, Γιάννα Κοστρίβα, Χαρά Χιουρέα καθώς επίσης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Πουλόπουλος.