Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 15:52

ΣΔΥΜ: Πρώτη η Εξερτζόγλου στη Μονεμβασιά

Γράφτηκε από τον

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Monemvasia Run Challenge 2018 που διοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασιάς σε συνεργασία με την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.

Οι αγώνες που έγιναν ήταν αυτοί των 10 χλμ. καθώς και αγώνες δρόμου 3 και 1.5 χλμ. για νέους δρομείς και παιδιά και είχαν εκκίνηση την πύλη του φημισμένου κάστρου, ενώ ο τερματισμός έγινε στην πλάκα στην αρχή της γέφυρας που ενώνει την πόλη της Μονεμβασιάς με την παλιά.

Τρία μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας συμμετείχαν στην συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση και αγωνίστηκαν όλοι στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων.

Επιτυχία για τον Σύλλογο, αλλά και για την ίδια, την Ελένη Εξερτζόγλου, που κατέλαβε τη 1η θέση στη γενική κατάταξη στις γυναίκες, σημειώνοντας χρόνο 44:31,9, ενώ τερμάτισε και 3η στη γενική κατάταξη πίσω από τους δύο πρώτους άντρες. Συμμετοχή και επιτυχή τερματισμό είχαμε και για άλλα δύο μέλη του ΣΔΥΜ τους Ιωάννη Θεωδορόπουλο και Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο που σημείωσαν χρόνο 1:03:11 και 1:04:44 αντίστοιχα.

Ο ΣΔΥΜ συνεχάρη τα ανωτέρω μέλη του για την παρουσία τους καθώς και τους διοργανωτές για τη φιλοξενία τους.