Πέμπτη, 18 Οκτώβριος 2018 17:57

Πολυπληθής αποστολή του ΣΔΥΜ στις Σπέτσες

Γράφτηκε από τον
Πολυπληθής αποστολή του ΣΔΥΜ στις Σπέτσες

 

Δεκαεννιά χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών, από 42 διαφορετικές χώρες, βρέθηκαν στις Σπέτσες το τριήμερο 5-7 Οκτωβρίου όπου πραγματοποιήθηκε το 8ο Spetses mini Marathon.

Η αυλαία άνοιξε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου με τους παιδικούς κολυμβητικούς αγώνες, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου με την πλειοψηφία των αγωνισμάτων της διοργάνωσης αλλά και τον αγώνα των 10 χλμ. τρέξιμο και τη Κυριακή οι αγώνας των 5 χιλ και ο γύρος του νησιού των 25 χιλιομέτρων.

Ανάμεσα στους χιλιάδες δρομείς και επισκέπτες, παρόν έδωσε και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, με μεγαλοπρεπή συμμετοχή δρομέων από έφτασε τα 40 μέλη, ήταν ο πολυπληθέστερος δρομικός σύλλογος στη διοργάνωση, ενώ με την αποστολή ακολούθησαν και συνοδοί με τους οποίους η Μεσσηνιακή αποστολή έφτασε συνολικά τα 53 άτομα.

Όλη η αποστολή μετέβη στις όμορφες Σπέτσες, οργανωμένα με πούλμαν από την Καλαμάτα, συνδυάζοντας το τρέξιμο με μια διήμερη εκδρομή, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της περιοχής, γεμίζοντας εντυπώσεις και εμπειρίες, ενώ διανυκτέρευσε σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι όμως είχαμε και κάποιες διακρίσεις μελών του ΣΔΥΜ, όπου το Σάββατο 6/10 στον αγώνα των 10 χιλ, είχαμε τη βράβευση του Αλέξανδρου Καρκασίνα, ο οποίος τερμάτισε 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία (30-39) και 9ος στη γενική κατάταξη, σημειώνοντας χρόνο 40:15’ και στις γυναίκες η Βαλσαμάκη Βαρβάρα τερμάτισε 1η στην ηλικιακή της κατηγορία (60-64) σημειώνοντας χρόνο 1:04:54’.

Την Κυριακή 7/10 και στο γύρο του νησιού των 25 χιλ, η Βασιλική Βαϊνά τερμάτισε επιτυχώς στη 2η θέση στη κατηγορία της (50-59) σημειώνοντας χρόνο 2:42:54’.

Ο ΣΔΥΜ συνεχάρη όλη την αποστολή και τα μέλη του που τερμάτισαν και διακρίθηκαν στους ανωτέρω αγώνες.