Τετάρτη, 24 Οκτώβριος 2018 16:29

Επίσκεψη των πρωταθλητών του “Blue Line” στον Π. Νίκα

Γράφτηκε από τον
Επίσκεψη των πρωταθλητών του “Blue Line” στον Π. Νίκα

 

Τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα επισκέφτηκε η ιστιοπλοϊκή ομάδα ανοικτής θαλάσσης “Blue Line” του Αιόλου Καλαμάτας, η οποία που εξέπληξε με τις διακρίσεις της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκαφών ανοικτής θαλάσσης ORCi που διεξήχθη στην Λεμεσό της Κύπρου.

Ο κυβερνήτης και το πλήρωμα του σκάφους αφού επέδειξαν τις διακρίσεις τους παρέδωσαν στον κ. Δήμαρχο αναμνηστική φωτογραφία που απεικονίζει το σκάφος και αναφέρει τις διακρίσεις που έχει κερδίσει η ομάδα τόσο σε Πανελλήνιο όσο και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο και είναι οι παρακάτω:

Συγκεκριμένα, χρυσά μετάλλια σε:

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ORC Offshore race 2018, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2007.

Ασημένια μετάλλια σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ORC Corinthians 2018, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2013, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2011.

Χάλκινα μετάλλια σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ORC ClassC Offshore 2018, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ORC Inshore race 2018.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του Αιόλου, “ο κ. Νίκας αφού ανέλυσε τις απόψεις του για τον ναυταθλητισμό, τον θαλάσσιο τουρισμό και τη δημιουργία του σύγχρονου ναυταθλητικού κέντρου που οραματίζεται συνεχάρη την ομάδα για τις επιτυχίες της που διαφημίζουν την πόλη μας σε όλο τον κόσμο και υποσχέθηκε την άμεση βοήθεια του Δήμου σε μελλοντικά εγχειρήματα”.

Η ομάδα του “Blue Line” αποτελείται από τον κυβερνήτη Γιώργο Δρακόπουλο και πλήρωμα τους Ιωάννα Σιψά, Ντίνο Χρυσομάλλη, Δημήτρη Παπασταθόπουλο, Βασίλη Τσαγκλή, Αχιλλέα Αργυρίου και Γιάννη Πατσαμάνη. Ολοι ευχαρίστησαν το δήμαρχο και του υποσχέθηκαν ότι θα καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για μελλοντικές επιτυχίες.