Πέμπτη, 01 Νοέμβριος 2018 12:16

ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ: Ξεκινά το διεθνές τουρνουά “Ancient Messene Open”

Γράφτηκε από τον
ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ: Ξεκινά το διεθνές τουρνουά “Ancient Messene Open”

 

Η ώρα για το 3ο διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο έφθασε, καθώς ξεκινούν σήμερα το πρωί οι αγώνες και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή.

Το “Ancient Messene Open” θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Buca Beach Club” στην παραλία της Ανάληψης Μεσσήνης.

Να σημειωθεί ότι είναι το μοναδικό διεθνές τουρνουά που γίνεται στην Ελλάδα και ξεκίνησε σαν ένα όνειρο του καλαματιανού αθλητή Γιώργου Λαζαρίδη που έγινε πραγματικότητα, χάρις στη συμβολή φίλων, φορέων και χορηγών. Στους αγώνες θα λάβουν μέρος 40 αθλητές και αθλήτριες από 13 χώρες, με τους διαγωνιζόμενους να αγωνίζονται τόσο στο μονό όσο και στο διπλό. Οι χώρες από τις οποίες έχουν έρθει οι αθλητές για το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο είναι οι εξής: Ελλάδα, Γαλλία, Τουρκία, Ρουμανία, Φινλανδία, Ουκρανία, Πολωνία, Ιταλία, Βουλγαρία, Αγγλία, Δανία, Κροατία και Ελβετία. Σήμερα και αύριο οι αγώνες θα αρχίσουν στις 9.30 το πρωί και θα ολοκληρώνονται αργά το απόγευμα.

Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι τελικοί και στις 7 το απόγευμα θα γίνουν οι απονομές και την Κυριακή στις 10 το πρωί έχει προγραμματιστεί ο τελικός στο μονό ανδρών.