Παρασκευή, 02 Νοέμβριος 2018 19:15

«Τρέχω για τα Παιδικά Χωριά SOS Καλαμάτας»

Γράφτηκε από τον

Με τη συμπλήρωση 10 χρόνων τα Παιδικά Χωριά SOS Καλαμάτας, διοργανώνουν μία σειρά εκδηλώσεων για να γιορτάσουν με όλο το κόσμο, το κοινωνικό έργο προσφοράς και στήριξης στις εκατοντάδες κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτες οικογένειες, προκειμένου να διατηρήσουν τη συνοχή τους και να μπορέσουν να αποτελέσουν ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον φροντίδας για τα παιδιά τους.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας θα είναι παρών, βοηθώντας τους διοργανωτές στο δρομικό μέρος των εκδηλώσεων και συγκεκριμένα στον φιλικό αγώνα δρόμου που θα ξεκινήσει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 10.30 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας. Ο ΣΔΥΜ καλεί τα μέλη του που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Για το λόγο αυτό όλοι οι εθελοντές να βρίσκονται το αργότερο μέχρι τις 10 πμ τη Κυριακή, στο νότιο συντριβάνι της κεντρική πλατείας Καλαμάτας, αφού πρώτα πάρουν τις σχετικές οδηγίες, από τον αντιπρόεδρο του ΣΔΥΜ, Θύμιο Αλεξόπουλο (6942553154) και το γενικό γραμματέα Βαγγέλη Σιδερέα (6974379806).

“Η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη, γι' αυτό στηρίστε αυτή την όμορφη προσπάθεια των παιδικών χωριών με τη παρουσία σας”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΔΥΜ.