Κυριακή, 04 Νοέμβριος 2018 12:03

ΝΟΚ: Ξεκινούν σήμερα τέσσερα σκακιστικά πρωταθλήματα

Γράφτηκε από τον

 

Τέσσερα σκακιστικά πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα σήμερα Κυριακή στο εντευκτήριο της Σκακιστικής Ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Τα πρωταθλήματα είναι τα εξής: Βιβλιοπωλείο «ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ, Ζαχαροπλαστείο «ΑΠΟΛΑΥΣΗ”, Φροντιστήριο Μ.Ε. «ΤΣΙΑΛΑΣ» και Αιθέρια Ελαία – αποστάξεις «NATURAL DROPS».

Θα διεξαχθούν με σύστημα pul 8 ατόμων με διεθνή αξιολόγηση και θα ολοκληρωθούν σε επτά γύρους. Κάθε Κυριακή θα ολοκληρώνεται ένας γύρος και θα διαρκέσει από τις 4 Νοεμβρίου έως τις 16 Δεκεμβρίου.Στόχος είναι η καλύτερη προπόνηση των νεαρών αθλητών με την υποστήριξη των μεγάλων.

Οι αγώνες αυτοί θα δώσουν την ευκαιρία σ’ όλους τους αθλητές να δοκιμάσουν τα νέα ανοίγματα και φινάλε που διδάχθηκαν, οπότε να είναι έτοιμοι για τους επίσημους αγώνες της ΕΣΟ ή της ΕΣΣΠΕΠ.

Με την λήξη των τεσσάρων αυτών τουρνουά θ’ ακολουθήσει το τουρνουά Open Rapid «ΕΠΑΘΛΟΝ» όπου θα λάβουν μέρος όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν στα pul και όποιοι άλλοι θελήσουν. Μετά την λήξη του τουρνουά «ΕΠΑΘΛΟΝ» θ’ ακολουθήσει απονομή των επάθλων στους νικητές.

Οι υπεύθυνοι του Σκακιστικού Τμήματος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ευχαριστούν τους χορηγούς των πέντε πρωταθλημάτων για την αρωγή τους καθώς και τα Μ.Μ.Ε. για την υποστήριξή τους, και τις οικογένειες των αθλητών για την συνεργασία τους.

Διαιτητές των αγώνων θα είναι οι Θοδωρής Τσεκούρας και Πάνος Μπούρας. Διευθύντρια αγώνων και υπεύθυνη της διοργάνωσης η έφορος του τμήματος Τούλα Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα.

Για κάθε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 694 5499716 (Τούλα Χατζηπαναγιώτου) 697 2701590 (Θοδωρής Τσεκούρας).