Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 11:57

Υποτροπή ο Τσάτουμας στο "παγωμένο" ΟΑΚΑ, κινδυνεύει να χάσει το παγκόσμιο

Γράφτηκε από τον

Ενώ έδειχνε να έχει ξεπεράσει τη θλάση στο δικέφαλο, ο Λούης Τσάτουμας υπέστη υποτροπή και πλέον πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στον κλειστό στίβο. Ο Μεσσήνιος αθλητής είχε πάθει θλάση στις 17 Δεκεμβρίου, ακολούθησε το πρόγραμμα αποκατάστασης που του είχε υποδείξει ο γιατρός και τις τελευταίες ημέρες, είχε επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.


Κι εκεί που όλα έδειχναν πως όχι μόνο είναι υγιής, αλλά και σε καλή κατάσταση, ήρθαν τα χειρότερα. Ο Τσάτουμας υπέστη την υποτροπή στο ζέσταμα και όχι σε προπόνηση με ένταση, κάτι που πιθανότατα οφείλεται στις χαμηλές θερμοκρασίες, στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ. «Το κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ δεν έχει καλές συνθήκες σε ό,τι αφορά το κομμάτι της θέρμανσης, γεγονός που προκαλεί σοβαρά προβλήματα στους αθλητές», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Βασιλικός.
Πλέον η συμμετοχή του αθλητή στη χειμερινή περίοδο μπαίνει σε κίνδυνο, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα έχει ως συνέπεια την αποδυνάμωση της ομάδας που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σόποτ.

πηγή: sentragoal.gr