Τετάρτη, 07 Νοέμβριος 2018 13:40

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Στον Παναθηναϊκό και το 2019 ο Κανελλόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Στον Παναθηναϊκό και το 2019 ο Κανελλόπουλος

Με τα χρώματα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται και το 2019 ο Σταύρος Κανελλόπουλος.

Την περασμένη Κυριακή ο Καλαματιανός ποδηλάτης έδωσε το παρών στην συνάντηση του ποδηλατικού τμήματος των “πράσινων” στη Λεωφόρο, όπου και ανανέωσε την συνεργασία του με τους “πράσινους”.
Ο Κανελλόπουλος πέρυσι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τμήματος του Παναθηναϊκού έχοντας πάρα πολλές και σημαντικές διακρίσεις. Η νέα διοίκηση των “πράσινων” έσπευσε λοιπόν να ανανεώσει την παραμονή του καθώς ποντάρει πολλά στον Καλαματιανό ποδηλάτη εν όψει του νέου ξεκινήματος που επιχειρείται φέτος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.
Ο Κανελλόπουλος φέτος θα αγωνίζεται στην ανώτερη κατηγορία (ανδρών ελίτ) όπου και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος του Παναθηναϊκού.

“Διακρίσεις και να μείνω
σε υψηλό επίπεδο”

Ο Κανελλόπουλος δήλωσε στην “Ελευθερία” ικανοποιημένος από την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο φιλοδοξεί να έχει νέες διακρίσεις.
“Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα μια πολύ δυνατή και επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά για το 2018. Με τιμά που η νέα διοίκηση με υπολόγιζε εξαρχής για τον σχεδιασμό της. Ο στόχος μου είναι να έχω νέες διακρίσεις και να παραμένω σε υψηλό επίπεδο. Θα συμμετέχω σε πολλούς αγώνες και ο πρώτος στόχος είναι να έχω όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα σε όλους! Αυτό που με κάνει χαρούμενο, εκτός από την εμπιστοσύνη της ομάδας, είναι ότι οι άνθρωποι που ανέλαβαν δείχνουν ότι θα είναι πολύ πιο κοντά στους αθλητές και ότι γενικώς θα υπάρχει πιο καλή οργάνωση”.