Τετάρτη, 14 Νοέμβριος 2018 15:30

ΤΕΝΙΣ: Τρίτη θέση στην Κόρινθο για την Παπακωνσταντίνου

Γράφτηκε από τον
ΤΕΝΙΣ:  Τρίτη θέση στην Κόρινθο για την Παπακωνσταντίνου

Μία ακόμα διάκριση για την Μαριάννα Παπακωνσταντίνου. Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας κατέκτησε την 3η θέση σε τουρνουά τένις Ε3, που έγινε στην Κόρινθο

. Η 12χρονη τενίστρια έφθασε στο χάλκινο μετάλλιο  μετά από πολύ καλές εμφανίσεις και τρομερή μάχη στον ημιτελικό, αγωνιζόμενη μάλιστα σε μεγαλύτερη κατηγορία (Κ14).
Συγκεκριμένα, νίκησε στη φάση των “16” την Τουμπανιάρη (ΟΑ Κορίνθου), στην συνέχεια άφησε εκτός την Παπαδοπούλου (ΑΟΑ Πατρών) για να φτάσει στον ημιτελικό όπου έχασε στις λεπτομέρειες και μετά από μάχη τριών ωρών, από το Νο 1 του ταμπλό, Ισμήνη Ζούγρα του ΑΟΑ Ζακυνθινού. Θυμίζουμε, ότι η  Παπακωνσταντίνου πανηγύρισε τέσσερις τίτλους τους τελευταίους μήνες,  καθώς κατέκτησε τα τουρνουά της κατηγορίας της σε Κεφαλλονιά, Καλαμάτα (2) και Τρίπολη.
Οι μεγαλύτερες της διακρίσεις ήρθαν στα τέλη Οκτώβρη με την 1η θέση στο διπλό και την 2η θέση στο απλό κοριτσιών (Κ12) του πανελλήνιου τουρνουά Ε2 στην Σούδα. Τον Ιούλιο είχε προηγηθεί η πολύ καλή παρουσία της στο πανελλήνιο τουρνουά Ε2 του Βόλου,  όπου κατέλαβε την 3η θέση στο απλό και την 2η θέση στο διπλό.  Σε μια χρονιά που ήταν δική της από το ξεκίνημα, με δυο τελικούς τον χειμώνα (Πάτρα και Τρίπολη) και πρόκριση στην 8άδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος, η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου ολοκληρώνει στην πρώτη θέση της κατάταξης στην Πελοπόννησο.