Πέμπτη, 15 Νοέμβριος 2018 14:08

ΤΕΝΙΣ: Εντυπωσίασαν στη Θεσσαλονίκη Κουλουμπού, Κανελλάκη και Ασένοβα

Γράφτηκε από τον

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας, αυτή τη φορά από τις Αγγελική Κουλουμπού, Γκέρι Ασένοβα και το νέο απόκτημα του ομίλου Χρυσούλα Κανελλάκη.

Οι τενίστριες του ΟΑΚ εντυπωσίασαν στο πρόσφατο τουρνουά τένις στη Θεσσαλονίκη και το Ε1 στην κατηγορία Κ18, επιστρέφοντας στη βάση τους με σπουδαία επιτυχία και ιστορική συμμετοχή σε δυο τελικούς πανελλήνιου τουρνουά. Συγκεκριμένα, η Κανελλάκη μετά από καταπληκτικές εμφανίσεις έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης, κατακτώντας τελικά την 2η θέση. Στην πρώτη φάση νίκησε την Τοπουζίδου (ΟΑ Ευόσμου), στην φάση των “16” την Δημητρακοπούλου (ΟΑ Θεσσαλονίκης), στον προημιτελικό το Νο 3 του ταμπλό, Λυδία Βλάχου του Φθιωτικού και τον ημιτελικό μετά από μεγάλη μάχη του Νο 2 του ταμπλό Ιωάννα Γιαννάκου (ΑΟΑ Λε Ρακετ). Στον τελικό ηττήθηκε από την Μωυσιάδη (ΑΟΑ Σταυρούπολης). Επίσης στο μονό η Γκέρι Ασένοβα νίκησε στον πρώτο γύρο την Βαλαζιώτη (ΑΣ Πάρνηθα) και στην συνέχεια αποκλείστηκε από την Κίτση (Ελασσόνα) , ενώ η Κουλουμπού έμεινε εκτός στην φάση των “32” από την Ζέρβα (ΑΚΑ Μαραθώνα). Μεγάλη διάκριση για τον ΟΑΚ ήρθε και στο διπλό όπου το ζευγάρι των Κουλουμπού – Κανελλάκη έφτασε μέχρι τον τελικό! Ξεκίνησαν με άνετη νίκη, χωρίς να χάσουν game, επί των Ζωγράφου- Σταυρίδου (Λιτοχώρου), στην συνέχεια επιβλήθηκαν των Πράπα (Γλυφάδας)-Ζέρβα (Μαραθώνα), ενώ στον ημιτελικό νίκησαν μετά από σπουδαίο ματς τις Τζιβελέκη (Περιστερίου)- Γιαννάκου (ΑΟΑ Λε Ρακετ). Στον τελικό ηττήθηκαν από τις Μωυσιάδη- Βλάχου.

Δηλώσεις Χριστόπουλου

Ο προπονητής του ΟΑ Καλαμάτας Χρήστος Χριστόπουλος, ο οποίος συνόδευσε τα κορίτσια στην Θεσσαλονίκη, είπε για την παρουσία τους: “Ήταν ένα τουρνουά υψηλών απαιτήσεων με έντονο συναγωνισμό και τα κορίτσια τα πήγαν περίφημα. Το τελευταίο διάστημα ο όμιλος έχει αναπτύξει σημαντική δυναμική στον χώρο, έχει προσελκύσει παιδιά και αθλητές, όπως η Κανελλάκη που μας εμπιστεύεται και αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας. Το τουρνουά ήταν υψηλού επιπέδου με όλα τα ονόματα της κατηγορίας να δίνουν το παρών και γι’ αυτό τον λόγο οι επιτυχίες λαμβάνουν μεγαλύτερη αξία.Η Ασένοβα είχε θετική παρουσία με μια νίκη, η Κουλουμπού ήταν αποκάλυψη και επιβεβαίωσε πως μπορεί να εξελιχθεί σε τενίστρια τοπ επιπέδου στο διπλό, ενώ η Κανελλάκη ήταν εξαιρετική και θα κάνει βαθμολογικό άλμα στην πανελλήνια κατάταξη”.