Τετάρτη, 28 Νοέμβριος 2018 17:01

Στον 36ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας συμμετείχε ο ΣΔΥΜ

Γράφτηκε από τον

 

Με εννέα δρομείς συμμετείχε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας στον 36ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας που έγινε την περασμένη Κυριακή.

Η μεγάλη συμμετοχή πιστοποίησε την σημαντική θέση που κατέχει εντός της δρομικής κοινότητας ο εν λόγω αγώνας που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών.

“Το πιο γρήγορο 10άρι της Αθήνας” αποτέλεσε για ακόμη μια χρονιά την επιλογή δρομέων κάθε ηλικίας σε μια πανέμορφη μέρα με ιδανικές καιρικές συνθήκες. Το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά και το κεντρικό στάδιο του στίβου, ο χώρος που αποτελεί τη γενέτειρα των αγώνων του ΣΔΥ Αθήνας, κατακλύσθηκε από νωρίς από δρομείς που έκαναν το ζέσταμα τους τόσο εκεί όσο και στον περιβάλλοντα χώρο. Λίγο πριν τις 10:00 οι δρομείς είχαν πάρει τη θέση τους στα μπλοκ εκκίνησης και η εκκίνηση δόθηκε ομαλά, σε τρία κύματα και το ανθρώπινο ποτάμι ξεχύθηκε για μία ακόμα φορά στην παραλιακή λεωφόρο.

Τη γραμμή του τερματισμού εντός του σταδίου του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά πέρασαν συνολικά 1390 δρομείς. Από τον ΣΔΥ Μεσσηνίας (με σειρά τερματισμού) οι Παναγιώτης Σινόπουλος, Στέλιος Μπούρας, Γιώργος Πασσιάς, Αλέξης Ζάννης, Αλέξης Κατσαρός, Βάσω Παρνασσά, Παναγιώτης Νεαρχάκος, Λίσα Μησιάρη και Λίνα Σταθοπούλου.

Η διοίκηση του ΣΔΥΜ συνεχάρη τον ΣΔΥ Αθηνών για την άψογη διοργάνωση και τα μέλη του συλλόγου για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.