Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018 16:28

Τουρνουά μπιλιάρδου με μεγάλα ονόματα στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Τουρνουά μπιλιάρδου με μεγάλα ονόματα στην Καλαμάτα

Με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών στο χώρο του μπιλιάρδου,  ξεκινά σήμερα το Open 9ball μπιλιάρδου, που διοργανώνει το TOP Billiards, που βρίσκεται στην Καλαμάτα.


Στην παραπάνω διοργάνωση συμμετέχουν 60 αθλητές και όλοι τους αποτελούν την ελίτ του μπιλιάρδου στην Ελλάδα και όχι μόνο. Η διοργάνωση αυτή γίνεται με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας του TOP Billiards και είναι το μεγαλύτερο event, που διοργανώνει την τελευταία δεκαετία, το συγκεκριμένο κατάστημα, η οποία δεν έχει ξαναγίνει επίσης τα τελευταία χρόνια στην Πελοπόννησο. Οι αγώνες έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν σήμερα από τις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής, με τη διεξαγωγή του τελικού, ο οποίος σύμφωνα με το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 10.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το TOP Billiards, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς φρόντισε - και συνεχίζει - να βρίσκεται κοντά σε όλες τις διοργανώσεις στην Ελλάδα και οι αθλητές του τοπικού συλλόγου να έχουν μεγάλες διακρίσεις στο ενεργητικό τους.
Μερικοί από τους σημαντικούς αθλητές που θα πάρουν μέρος στους αγώνες είναι οι Νίκος Οικονομόπουλος, Γιάννης Χαρλαύτης, Δημήτρης Λουκάτος, Παναγιώτης Ξυπολητέας και από τον Α.Σ.Μ. Καλαμάτας οι Δημήτρης Κεράνης, Δημήτρης Χριστόπουλος και Χριστόφορος Γουδέλης.
Οι ιδιοκτήτες του TOP Billiards, Δημήτρης Κεράνης, Φραγκίσκος Κεράνης και Θανάσης Κριαράς, με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Open 9ball μπιλιάρδου, δήλωσαν στο “Notosport”: “Καλούμε όλους τους φίλους του μπιλιάρδου και όχι μόνο να παρευρεθούν το τριήμερο στην αίθουσα του TOP και να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να δουν από κοντά μεγάλα ονόματα του μπιλιάρδου, που αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα”.