Τετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2018 15:08

Στον αγώνα στο ΟΑΚΑ θα συμμετάσχει ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016

Γράφτηκε από τον
Στον αγώνα στο ΟΑΚΑ θα συμμετάσχει ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016

Με πολυπληθή αποστολή (2 λεωφορεία) θα λάβει μέρος για 2η χρονιά το τμήμα στίβου του Γ.Σ. Ακρίτα 2016 στον αγώνα δρόμου “Olympic Stadium Run”, που θα γίνει αυτή την Κυριακή.

Ο εν λόγω αγώνας διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την Περιφέρεια Αττικής- Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών, σε συνδιοργάνωση με το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας «Σπύρος Λούης». Οι αθλητές και οι αθλήτριες του καλαματιανού συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην απόσταση 2 χιλιομέτρων για παιδιά και να βιώσουν την μοναδική δρομική εμπειρία στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (ΟΑΚΑ). Η διαδρομή περνάει μπροστά από τα σημαντικότερα σημεία του ΟΑΚΑ: την Αγορά, το Τείχος των Εθνών, το Ποδηλατοδρόμιο, το Κολυμβητήριο, κ.α. Οι διοργανωτές επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις για δρομείς και θεατές, ενώ θα παρέχουν πλήρεις υπηρεσίες προς τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο. Θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ζωντανή αναμετάδοση των αποτελεσμάτων καθώς και ασφαλιστική κάλυψη, υγειονομική υποστήριξη και υδροδοσία κατά τη διάρκεια και μετά τον αγών

Να σημειωθεί ότι το “Olympic Run” στηρίζει την προσπάθεια που κάνει η οργάνωση “Μάχη” και θα διαθέσει μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές για τις ανάγκες της οργάνωσης.

Η “Μάχη” είναι μια οργάνωση που συνεισφέρει και προωθεί την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και το ενδιαφέρον γύρω από τα αυτοάνοσα νοσήματα.