Σάββατο, 15 Δεκέμβριος 2018 11:01

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: Εργομετρικά στην Αθήνα ο Α.Γ.Σ. Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Αθλος στο Αιγάλεω θα βρεθεί σήμερα ο Α.Γ..Σ. Τάε Κβον Ντο Καλαμάτας, μετά από πρόσκληση του προέδρου της ομοσπονδίας και υπεύθυνου των τμημάτων του συλλόγου Νίκο Θωμαϊδη.

Ο μεσσηνιακός σύλλογος θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου οι αθλητές του να πραγματοποιήσουν εργομετρικές δοκιμασίες αξιολόγησης με τα πλέον σύγχρονα μέσα που υπάρχουν στη χώρα μας.

Πρόκειται για το ηλεκτρονικό σύστημα εργομέτρησης και αξιολόγησης MFS(Mind Force Speed).. Να σημειωθεί ότι ο Α.Γ.Σ. Καλαμάτας είναι το πρώτο σωματείο που θα συμμετάσχει σε αυτού του είδους την εργομέτρηση.

Οι 30 αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι: Αποστόλης Αλεξίου, Γιώργος Σκώκος, Μαρία Τομάζου, Παναγιώτα Σαραντάκη, Ελένη Μαρώση, Γιώργος Σάμιτας, Αγγελική Γεωργακοπούλου, Βασίλης Φράγκος, Γοάννης Φράγκος, Δημήτρης Γεωργανάς, Ρεβέκκα Κοντόλαιμου, Αθανασία Τρίμμη, Ευδοκία Τρίμμη, Χριστίνα Τσιγγούνη, Ηλίας Λίτσας, Λάζαρος Δημητριάδης, Νίκος Τζουλούφης, Γιάννης Αρβανίτης, Φρατζέσκα Σπυροπούλου, Θεοχάρης Ιορδανίδης, Ηλίας Αγγελόπουλος, Γεωργία Παυλάκου, Νικόλας Λυμπέρης, Νίκος Μπακόγιωργας, Γιάννης Στρεφκάκης, Χριστίνα

Κιοσσε, Φωτεινή Λαδά, Ειρήνη Καραβλίδη, Χρήστος Δραγκιώτης και Γιώργος Καλιντέρης.

Τους αθλητές θα συνοδεύσουν ο αντιπρόεδρος της ΕΛΟΤ Γιωργος Παναγιωτόπουλος, ,η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναστασία Φωτάκη και ο υπεύθυνος διαιτησίας του συλλόγου Αναστάσιος Δημόπουλος.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ